Lördag

Hej favoriter,

Ledsen för frånvaro men min blogg har inte fungerat! Alltså, den har fungerat för er, men jag har inte kommit in på admin. I torsdags eftermiddag hade jag bokat in två timmar ostört bloggtid… tji fock jag när jag inte kom in. Blev SÅ irriterad haha, hade till och med laddat upp med en kardemummabulle och en gigantisk kaffe för att få till en ultimat upplevelse.

I alla fall så har vi haft en riktigt bra långhelg, vi tar igen lite för vår missade påsk när vi var sjuka. Nu njuter vi till fullo av tid med varandra, kunna träffa lite familj igen och äta goda grejer.

Ville bara kika in och säga hej. Här hemma har vi precis slukat ett gäng minipizzor, nu blir det godis och film. Tjejen som köpt vår soffa kom och hämtade den i eftermiddags så vi sitter på varsin fåtölj, ganska mysigt faktiskt. Ha en fin kväll så hörs vi imorgon, puss!

  1. Hej Michaela,
    Tack för världens bästa blogg!
    Du är min inspirationskälla i det mesta. Jag har en son som är i samma ålder som Dante, och jag kan känna sån stress att hinna med att träffa mina vänner. All min vakna tid och energi går åt till att ta hand om min son, han sover också dåligt och jag har lite energi kvar på kvällarna när han lagt sig. Jag försöker avsätta 1-2 gånger i veckan med egentid och att träffa kompisar, men hinner ju inte träffa alla som jag vill träffa. Hur har din relation till dina vänner förändrats sedan du fick barn? Och hur ofta träffar du dina vänner? Hörs du med dem i telefon när ni inte får tid att ses? Livspusslet alltså… om man ändå hade mer tid! Tack för att du är du.
    Kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi