Promenader, blombuketter och piadina

Här kommer min förra vecka i bilder!

Jag var hemma hela veckan, förutom min beskärda del av promenader. Så jag visade upp vad jag hade på mig varje dag på FORNIs instagram. På måndagen såg jag ut såhär!

Vädret förra veckan – maj god. Underbart. Jag och Dante promenerade, promenerade och promenerade. Och läste lite böcker på parkbänkar och så, när man behöver en paus från vagnen.

En dag såg jag ut såhär! Jeans och kashmirtröja – alltid ett säkert kort för hemmadagar och söndagar.

Vi fotade samarbeten en dag och jag blev lyrisk över att plocka fram de här nya beauty bagsen från Maria Nila. Den gröna är min favorit så den ska jag ha som necessär när vi ska ut till kompisars lantställen och sånt i sommar!

En kväll gjorde D saffransrisotto, det var galet gott. Åt två stora portioner och avslutade med en påse godis. 10-poängs kväll, tror det var i onsdags.

Another day, another walk! Jag kör fortfarande bärsele med Dante för han är en rastlös typ som vill vara med och se allting. Vi har tre bärselar som vi varierar mellan beroende på vad vi ska göra 🙂

Gick förbi ett stånd på Strandvägen där man kunde plocka med sig en blombukett – så smart! Blev superglad och ska gå dit denna vecka med och se om de finns kvar.

En dag köpte vi med oss hämtmat från Paraden Kvarterskrog, MUMS!

Dante har haft på sig den här jumpsuiten från Gugguu som han fick av vår kompis Nicole. Så fin och cool liten kille tycker jag!

Så blev det fredag och helgbuketten såg ut såhär <3

Det var ingen speciell dag, vi hängde hemma och gick en sväng. På kvällen åt vi korv med potatis till middag eftersom vi båda ÄLSKAR korv. Vet att det är skitdåligt osv men åååh korv <333

I lördags blev det bananpannkakor till frukost – första gången Dante fick smaka! Det blev succé, aldrig sett en gladare unge.

Mina föräldrar tog Dante hela dagen för jag hade, som ni kanske minns, rejäl jobbångest. Så jag jobbade hela lördagen!

Gled runt i mitt kashmirset som jag har designat för Soft Goat. Så lyxigt, mjukt och härligt alltså.

Pasta med pesto till lunch med datorn som sällskap. Man kan inte ha kul jämt! Älskar i och för sig att jobba, mmm mitt jobb, bästa som finns. Tänk att jag jobbar nu när jag skriver med er? LYX!

På kvällen kom D hem med burgare från Phils som vi slukade framför en film.

I söndags tog vi oss ut i det härliga vädret!

Dante var på sitt bästa humör.

Fasiken vilken härlig ålder det här är. Blir bara roligare, tåls att upprepas så man inte glömmer bort det.

På kvällen åt vi piadina och jag saknade min släkt, Italien, doften av mat i nonnas kök och nutella-brioche till frukost. Mmm, Italien, livets land.

Hoppas er vecka också var mysig <3

  1. Hej! Var kommer byxorna ifrån på första bilden? Ser riktigt sköna ut. Gillar verkligen dina inlägg med mycket bilder i härlig kombo!

  2. Hej bästa forni!! Kan inte du göra ett inlägg om ditt badrumsskåp? En oredigerad bild på allt som finns, lite tips, dina favoriter osv. Hade varit så kul! Vet att du gjort ett för några år sedan men hade varit kul med ett nytt. Kram <3

  3. Vad kommer tröjan i brunt från som är stickad åt olika håll på framsidan. Säg inte att den är gammal.. vill också ha

  4. Tack för ett mysigt inlägg! Älskar din stil och köper mycket av det du rekommenderar eller skapar tillsammans med företag som te x softgoat!

    Jag undrar om du vill sätta ihop ett inlägg med väskor modell större, typ det ska utan problem gå att få ner solbrillor inkl fodral, plånbok, mobil, nycklar utan att det känns trångt. Budget max 25 tusen (galet när man skriver ut det???). Har varit lite inne på Guccis Marmont eller Bottega Venetas Bubbelbag te x. Men älskar din stil och skulle vara kul med fler förslag!

  5. Åh vilket underbart inlägg! Om du någon dag vill sälja tjocktröjan på bild nr 3 så får du gärna kontakta mig, älskar den!!

  6. Heej!! Undrar SÅ mycket var dina garderober i sovrummet kommer ifrån! Så himla fint och smart att de går runt dörren. Har frågat i tidigare inlägg med, så sorry för spam, men vill verkligen veta för är på jakt efter precis det 🙂 Tack för världens bästa blogg!

  7. Så avis på alla era långpromenader. Bor i Paris, där karantänen är superstrikt. 11 maj ska det börja lättas lite, då j-vlar ska jag ut o gå SÅ mycket, haha!
    Kanske måste testa saffransrisotto till middag ikväll, lät supergott! 😍

    1. Åh förstår det, har vänner i Paris och lider med er som inte får vistas ute i det härliga vädret. Jag hoppas att ni njuter av den timmen om dagen ni får vara ute och sen – då jävlar får du insupa paris haha! Puss <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi