Jag ska ha en live Q&A med Elin Alemdar idag!

Godmorgon gullisar! Idag är ingen vanlig dag, utan idag är dagen då jag ska ha en live Q&A med Elin som är grundaren av Stylein, HUR KUL!? Jag har gjort en intervju med henne tidigare i veckan som ligger ute på Forni.se nu (klick!), i liven tänkte vi komplettera och få in även era frågor.

Elin har gjort en enormt spännande karriärresa och har så mycket lärdomar att dela med sig utav. Så glöm för allt i världen inte att gå in på Fornis Instagram (här) klockan 12.30, och grilla Elin med frågor! Hoppas ni är lika taggade som jag är! Ses i liven!

 

 

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi