Så organiserar jag mina underkläder

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Lace Laboratory

Hej och välkomna till min underklädeslåda!

På min story så frågade jag er följare förra veckan vad ni hade velat se i mitt nästa samarbete med Lace Laboratory. Jag insåg nämligen att även om jag alltid tar in era åsikter kring vad för typ av samarbeten ni önskar, så har jag aldrig riktigt frågat er innan ett samarbete hur ni vill att det ska se ut? Och samarbeten går ju ut på att NI ska tycka om dem, det är det viktigaste för både mig och den jag jobbar med.

Så! Jag frågade er på Instagram och fick in massvis med roliga idéer.

Något som flera efterfrågade var en inblick i min underklädeslåda och hur jag organiserar den. Så välkomna in i kanske den mest privata lådan i hela ens hem!

Såhär ser den ut. Det brukar förvisso inte ligga pioner bland mina underkläder haha, men jag ville visa upp den EXAKT som den brukar se ut men ändå piffa till den med ett par blommor. Jag ogillar nämligen när influencers ska visa upp saker och så märker man att de har styleat det till perfektion bara för en själva fotograferingen. Så när jag ska visa upp saker försöker jag att visa upp dem som de är, så att ni inte ska tro att jag är någon sorts övermänniska som stryker mina trosor typ…

Det är alltså såhär den ser ut när jag öppnar den varje dag, morgon och kväll, för att plocka fram underkläder.

Till vänster har jag mina bh:ar. Jag har dem färg-koordinerade för att det ska gå snabbt att hitta rätt BH till min outfit. De mest använda bh:arna ligger längst fram eftersom de används varje vecka. Det är en beige och en svart amningsbh. Nu ammar jag ju inte längre… jag har bara varit för lat för att sluta använda dem, haha. Måste köpa likadana fast vanliga bh:ar för jag gillar verkligen modellen med vadderad BH men utan bygel. Annars har jag mycket spets-bh:ar också men de blir inte fina under silkesplagg så dessa är mer använda.

I mitten har jag mina trosor! Längst in är en stor låda med extra-trosor. Alltså trosor av alla dess slag som jag använder när de trosorna längst fram är i tvätten, eller om jag vill ha vanliga trosor istället för string. Längst fram är alltså lådan med mina everyday-undies. Som ni vet använder jag Lace Laboratory till vardags så där ligger dem. Jag tycker de är så vackra i sina färger så jag gillar att bara lägga ner dem huller om buller istället för färg-organiserade. Det ser ut som en godislåda!

Till höger förvarar jag mina strumpor. Vita strumpor längst bak för de använder jag mest sällan. I mitten ligger låga, svarta strumpor och längst ut ligger höga, svarta strumpor.

Jag har min underklädeslåda i garderoben närmast badrummet så att jag lätt kommer åt dem efter duschen. Sedan har jag dem i en garderob med belysning så att jag hittar när jag ska ta fram mina underkläder på kvällen (jag duschar oftast på kvällen). Det jag använder oftast ligger alltid längst ut, så att jag lätt kommer åt dem när jag har bråttom!

Hur organiserar ni era underkläder? Har ni något tips till mig som jag bör ta till mig för att uppgradera mitt organiserings-game?

Förra sommaren släppte de den här mintgröna nyansen som var en limited edition. Jag älskar den här kulören och är redan peppad på deras limited edition för den här sommaren – trots att jag inte ens vet vilken färg det är än! Men den som väntar på något gott…

Följer ni Lace Laboratory på instagram? Där lägger de upp massa härliga bilder på sina trosor och det slår mig att ALLA rumpor är fina i deras trosor!

Som en extra-bonus för att ni har följt med in i min garderob, så ska jag bjuda på en rabattkod för er:

Koden FORNI15 ger 15% rabatt på hela Lace Laboratorys sortiment fram till den 29:e maj!

Här kommer ni till sajten.

Puss och tack för att ni tittade in i min underklädeslåda ♥

 1. Vilket fint inlägg! Funderar på att testa dessa trosor tack vare koden. Älskar Hanky Panky, och är dessa lika bra vore det ju toppen pga billigare 🙂

  En inlägg med tips på bra bh:ar vore superuppskattat!

 2. Väldigt fint inlägg <3 min låda har liknande upplägg, men nu blev jag sugen på att organisera om lite.
  Jag har en fråga till kommande frågor mer Forni. Jag har nyligen flyttat in i min första egna bostadsrätt. Är redan så kär i den här lägenheten och så tacksam för att den är min. Nu vill jag såklart bjuda hem alla jag känner och visa upp den för dem också! Men så är jag också så himla rädd om den… att någon av mina vänner ska spilla vin i soffan, göra en repa i mina nyslipade parkettgolv eller liknande. Jag vet att det kanske låter löjligt och jag har verkligen längtat efter den här dagen, när man har plats för alla sina vänner i sitt hem. Hur ska jag göra för att släppa på det och våga bjuda hem mina vänner? (När det blir tider för att kunna umgås som vanligt igen…) jag tänker att du också är en person som gillar ordning och reda och är rädd om det du har, du kanske har något tips <3

  1. Nu är jag inte Michaela men svarar ändå för känner igen mig så! Alltså man är ju rädd om sitt nya hem, vi totalrenoverade en 50-talslägenhet så vet känslan. För mig är det en kombo av följande som varit lösningen:

   1) mitt hem, mina regler. Går ex någon in med skor eller ställer vinglas på det vita bordet utan underlägg under säger jag till. Behöver inte vara svårare än att vänligt säga ”gå inte in med skorna är du snäll” och för vinglaset hämtar jag bara smidigt ett underlägg.

   2) inse att saker kommer slitas! Precis som första repan i nya telefonen / första noppan på nya tröjan känns så blir känslan samma med nya golvet men man vänjer sig. Det kommer bli repor och slitage hur försiktig man än är! Inte med de sagt att man ska tillåta folk att lorta ner och vara oförsiktiga men även de saker man är mest rädd om får slitage. För mig hjälpte det att tänka så, och första repan i golvet kändes mer i hjärtat än repa 10 🙂

 3. En fråga om dina bhar, använder du verkligen alla? Så många svarta. Förstår att det kan vara kul att ha lite olika, men undrar bara nyfiket om du faktiskt har användning för alla. Jag har 4 st bhar, varierar mellan två st. Sedan har jag ngr mjuka toppar i bomull, typ helg o semester, men mkt lite stöd i dem.

  1. Haha nej, alltså jag använder 2-3 st regelbundet av de svarta men sen har jag olika bh:ar för olika klädesplagg samt att jag har mycket matchande set (älskar underkläder!).

 4. VIlket härligt inlägg! Jag är en riktigt organisationsnörd och det här inlägget fick det att pirra i fingrarna av lust att organisera om i min egna underklädslåda. Trosorna är ju sjukt fina och sköna. Vart ifrån är de fina gråa lådorna?

  1. Haha, jag älskar också organisering men det får inte vara för perfekt utan måste fungera i vardagen också! De är från IKEA, använder dem för Dantes förvaring med. Puss!

 5. Men åh så fint och framför allt smart! Ska ta tag i min underklädeslåda på en gång och organisera upp 🙌🏼 för övrigt är din blogg en utav få som jag fortfarande läser, den är peppig, mysig och härlig ♥️ Uppskattar så att komma in och läsa här!

  1. Åh vad glad jag blir! Ja gör det, det är så skönt att ha ordentlig ordning bland underkläderna. Tack för din pepp, gjorde min söndagskväll <3

 6. Så fint, men hur taggad blev man inte på att få se resten av din garderob nu då!? Vilket dröminlägg!

 7. Men lägg av så snyggt! Trots en så simpel sak som en underklädeslåda 😅 Tycker jag har ordning som har lådor i lådan för trosor, strumpor och bh, men nu är jag inspirerad att ta det ett steg längre 😊 Tack för titten i lådan!

 8. Ääääntligen ska jag ta tag i att köpa ett par och prova. Har velat länge men inte tagit tag i det. Men nu har jag som vanligt fastnat i recensionsträsket. Satan! Vet inte vilken stl jag ska ta. Mitt självklara val vore S men samtidigt varför inte M…? Tänk om S blir för tighta i grenen som flera skrivit.. Vad har du för stl i dina Michaela?

  Tack 🙂

  1. Jag har S och de sitter perfekt. Absolut inte känt av att de varit tighta. Tycker du ska köra på S om det är din storlek för jag upplever dem som true to size. Puss!

 9. Gillar också Lace Labratorys trosor men önskar att de även hade en modell som ej är string, tex att sova i. Kommer du ihåg vart du har köpt de grå förvaringslådorna?

 10. Hej, finns det möjlighet att byta klädsel på soffan som är till salu? Färgen var en aning svårsmält haha men annars är jag intresserad.

  1. Hej! Yes, det går att byta klädsel om man vill. Finns info på deras sajt! Men älskar färgen haha, tycker den är så harmonisk <3

 11. Hej! Jag vill gärna prova att beställa, men när jag kom till kassan ser jag inte var jag ska skriva in koden för att få rabatt?
  / Sofi

 12. Hej Michaela, tack för en riktigt grym blogg! Får man fråga vart din garderob kommer ifrån? Är så smart hur den går runt dörren, och superbra med belysning med! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi