Lördag och vår-looks

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Idag känns det bättre! Är inte det något av det bästa med livet – att dåliga dagar går över och så känns allt bättre igen. När jag mår dåligt tänker jag alltid på det. Oavsett om det bara är en dålig dag som igår eller en riktigt tuff period i mitt liv. Jag har mått så jävla dåligt i mitt liv och det har alltid gått över.

Efter regn kommer solsken och tack gode gud för det!

Vi har haft en riktigt mysig morgon här hemma och lilleman somnade precis för hans förmiddagsnap. Jag ska sätta upp en plan för mitt jobb framöver och senare kommer mamma och pappa för att ta med honom ut i några timmar så att jag får jobba ostört. Tack för tipsen på hur vi kan lösa situationen, det är intressant och kul att höra om hur ni andra mammor som har varit i liknande situationer har löst det för er. Men också skönt att höra sanningen – det är en omöjlig ekvation – man får göra så gott man kan bara.

Något jag jobbar stenhårt med är att inte få dåligt samvete för att jag inte räcker till. Jag gör så gott jag kan och försöker verkligen att känna att det räcker.

Kollade ni på Let’s Dance igår? Det gjorde vi och samtidigt satte jag ihop lite fina looks till er. Eftersom jag är frisk och våren är här har jag blivit riktigt sugen på att klä mig i alla vår-looks som har gått mig förlorad senaste veckorna. Hoppas ni hittar något ni gillar!

Ha en underbar lördag så hörs vi imorgon, puss!

Klänningar

Skjortklänning / Svart klänning / Beige klänning i silke / Beige klänning

Jag älskar skjortklänningar. De sitter inte åt, går att matcha både till vardags och fest samt ger en så härlig silhuett till kroppen. Jag köpte en vit skjortklänning på H&M innan vi åkte till Sydafrika och den ser jag fram emot att använda nu i maj!

Fin va? Åh, tänk om man hade kunnat få uppleva den där kvällen igen. En underbar kväll i livet.

Färgglada blusar 

Ljusgrön blus / Mönstrad blus / Gul blus

Jag har inte hittat så många nya blusar till i vår, jag använder ju en hel del silkesblusar men skulle vilja komplettera med 1-2 ”roligare” varianter, älskar den till vänster i rött/vitt mönster. Någon som vet var man hittar en liknande?

Fina skor

Rosa ballerina / Brun klackSvarta skor

Jaja, jag kanske inte behöver nya skor… men är så sugen på ett par beiga flats! Någon som vet var jag kan hitta de perfekta?

Vårjackor

 Kappa i linne / Brun kavaj / Figursydd trench coat

Lite sugen på en beige trenchcoat också, hade en från Burberry förut som jag sålde på en bloppis för några år sedan – WHY? Ibland gör man konstiga saker… tror jag sålde den för typ 500kr också, vad tänkte jag med! Det ångrar jag bittert idag. Jaja, får leta efter en ny.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi