Familj, förlossning och krystningstekniker

Nu finns intervjun och modereportaget ute som jag, Petra, Harry och Dante gjorde för Mama!

Åh, det blev så fina bilder och en avslappnad, öppen och ärlig intervju – helt utan filter. 

Tänkte på morfar när jag gick igenom hela reportaget.

Morfar älskade Petra, han hade nog gärna räknat in henne i hans egen barnbarns-skara. Han var mycket imponerad över hennes tekniska färdigheter och att hon var så rapp i käften.

En gång på min födelsedag kom Petra hem till mig efter att ha varit med i pride-tåget när jag hade släktkalas. Hon tog upp stämningen ungefär 800% och sen la hon 20 minuter på att hjälpa min morfar med hans nya digitalkamera innan hon somnade i soffan.

Älskar henne för det. För att hon lägger 20 svintråkiga minuter på att hjälpa min morfar, för de tjugo små minuterna gjorde hela hans dag sen. Oj vad han fotade! Hundratals bilder i lägenheten, på innergården, på ballongerna och hela familjen. På Petra i hennes kroppsstrumpa i leopardmönster, på blommorna i hennes hår, på min kusin som provar hennes krans.

Morfar ♥ Och Petra ♥

Det finaste jag har sett i hela mitt liv är nog Dante i en fiskarhatt. Jag förstår faktiskt inte hur jag kan ha skapat den här underbara lilla människan? Mitt livs största bedrift. Jag älskar den här bilden på oss!

Dante. Tack för att du kom till oss. Du gör allt bättre.

Petra: Det är så sjukt att man inte vet vem som är där inne! Det kan ju vara vem som helst! Tänk om han är jätteoskön? 

Michaela: Haha! Fast det är ändå sjukt att man kan älska någon så mycket, som är så jobbig stora delar av tiden? 

Petra: Precis så känner jag inför Puck (Petras hund, reds anm)! Jag fattar inte att jag ska älska ett barn ännu mer. 

Michaela: Det är helt sjukt! Och det är ju att man älskar dom så mycket som gör att man står ut med sömnlösa nätter, bråk, spyor på ens nya Fendi-väska och allt vad det är. Det är kärlek på ett sätt som är totalt orealistiskt. Det är så jäkla coolt! 

Läs hela intervjun här!

 1. Så fint stylad du var och snygga poser! Kändes väldigt coolt med power och du ser väldigt lycklig ut =)

 2. Wow. Du har aldrig varit snyggare, gud vad du strålar alltså. Gud kan du langa dina skönhetstips eller :)))

  Gud flyttade de dig till BB typ direkt när de sytt dig, fick du inte ens macka och duscha innan ni skulle lämna rummet? Nu får ju partners inte vara på BB så jag som ska föda snart hoppas verkligen man får stanna och landa iaf några timmar och äta och duscha innan det är dags att flytta på sig… är eftervård och BB samma sak eller vad är eftervården?

 3. Eh. Hur många gånger kan man skriva ”gud” i en kommentar. Hur fasen skriver jag. Skyller på gravidhjärnan.

 4. Hej,
  Letat en gammal artikel med Louise där hon tipsar om sin dagliga solskyddsfaktor men hittar den ej.. Vill gärna börja använda varje dag i hudvårdsrutinen men vill ej ha ett lager över utan något som går in i huden. Kanske kan hon svara eller någon annan som har ett bra tips? Tusen tack!

  1. Hej finis,
   Jag kollade med Louise och hon har inte skrivit en hel artikel om det, men i sin dagliga rutin använder hon bareminerals complexion rescu som solskyddsfaktor – och den älskar hon! Vi tycker dock att det var en så bra artikel-idé att vi satte igång att jobba med den artikeln direkt. Så det kommer finnas en artikel om SPF inom en snar framtid!

   KRAM

 5. Haha, så söt Dante är i fiskehatten.
  Också så roligt att lampan bakom, ser ut som ett litet paraply ur mössans topp, passande ifall det skulle regna på fisketuren :’D

 6. Hej Michaela!
  Jag har träffat en kille nu sen februari. Lång tid att dejta i min värld då mina tidigare singelår och dejter bara varit några få gånger pga brist på intresse från mitt håll till dom jag dejtat. Hur som, redan från första början så kände jag med denna kille att det bara klickade. Det klassiska klicket jag inte trott på infann sig och vi sover numera ihop nästan varenda natt, han lagar storslagna middagar till mig och pussar mig på pannan tills jag somnat. Allt känns bra. Allt känns så fanatiskt och fint och exakt vad jag behöver och vill ha i en relation. Vi har till och med skojat om våra framtida barn. (Lol vad sjukt????) Men! Jag känner inget speciellt pirr. Ingen nervositet när vi ses, darriga ben eller fjärilar i magen. När jag tittar på han och han tar min hand så sköljer bara ett lugnt och trygghet över mig. Men kan ändå inte låta bli att undra: är jag kär då? Om man inte känner pirret? Vad är fel? Allt känns ju så bra. Slutar man få fjärilar i magen när man passerat 25-års sträcket? /nojig förälskad människa

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi