Vårjackor, mellanmål och saker att göra när krisen är över

God kväll gullungar,

Jag skulle egentligen skrivit Dantes 9-månaders uppdatering idag – för idag blir han just det! Hurra! Men den får komma imorgon eller på tisdag istället för jag fastnade med annat. Så länge vill jag tipsa er om att läsa ikapp några av våra artiklar på sajten just nu. Som vanligt SÅ mycket bra innehåll. Och jag har äntligen börjat skriva artiklar regelbundet igen efter mammaledigheten. Ett till hurra för det!

Puss!

Säsongens snyggaste vårjackor

Vi vet alla att det är för kallt för att skippa jackan under den svenska våren. Få därför tips och inspiration i den här artikeln, och köp den snyggaste vårjackan du kan hitta!

3 recept på nyttiga recept att ta med till jobbet

Oavsett om du går till jobbet eller inte, så är mellanmål det bästa som finns! Kan man dessutom få till nyttiga mellanmål så känns det som en underbar win win situation. I artikeln finns 3 grymma recept!

7 saker jag ska göra när krisen är över

Jag har börjat skriva på FORNI.se igen! Hurra! Först ut har vi denna artikeln där jag har skrivit om 7 saker jag vill göra när krisen är över. Tänkvärd och hopp-givande artikel!

10 blusar du inte vill missa i vår

Behöver du inspiration till vårgarderoben så hittar du det i denna artikeln. Här finns 10 färgsprakande och fina blusar som kommer att förgylla vårens alla härliga stunder.

Vad är SMARTa mål och hur hjäper det dig?

Vill du få bättre struktur på hur du ska förverkliga dina mål? Vem vill inte! I artikeln hittar du det smarta sättet att nå sina mål och några tips på vägen. Läs!

  1. Hej Michaela! Tack för dina tips. Jag har aldrig någonsin lämnat en kommentar på din blogg innan (trots att jag har läst den i flera år, lyssnat om din pod med Hamilton x antal gånger). Du inspirerar mig varje dag och älskar att läsa och lyssna om allt, högt som lågt. Jag ska på bröllop i sommar för mina vänner som gifter sig och har idétorka kring vad jag vill ha för klänning. Så tar tacksamt emot tips på detta, även om jag är ute tidigt.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi