Tre snabba och snygga frisyrer med BaByliss

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED BaByliss

Har ni sett min IGTV där jag stylar håret med BaByliss nya, trådlösa (!) plattång? Om inte, gör det! Där får ni se hur jag stylar håret på mina tre favoritsätt med BaByliss trådlösa plattång 9000. Som ni redan vet gillar jag enkla frisyrer som inte kräver varken för mycket tid eller jobb. Med en bebis som kräver det mesta av ens uppmärksamhet har man helt enkelt inte tid för avancerade frisyrer. Jag har aldrig haft mycket tålamod i badrummet utan vill ha snabba men snygga resultat och sen jag blev mamma har det blivit ännu viktigare.

Förutom att frisyrer ska gå snabbt att göra får ju gärna produkterna vara smidiga. Därför blev jag toksåld när Babyliss hörde av sig och berättade att de släpper en trådlös plattång. Plattång – utan sladd! Ett genidrag! Hur bra är det inte att slippa vara beroende av ett eluttag när du vill piffa till dig? Nej men jag älskar det.

Här kommer mina tre stylingar i bildformat:

Plattat hår med mittbena! En snabb och snygg frisyr som jag älskar är det klassiskt plattade håret. Jag har ganska rakt hår från start, men om jag drar några drag med plattången så slipper jag friss och får mer glans. Jag använder alltid värmeskydd innan och en anti friss-spray. Att platta håret med en riktigt bra plattång som BaByliss 9000 som blir varm på ett par sekunder tar inte mer än några minuter = passar mig perfekt.

Min andra styling som jag gärna gör är den låga knuten. Jag plattar håret med BaByliss 9000, och då plattar jag håret lite snällare. Jag ställer alltså in en lägre temperatur på plattången (som har tre olika temperaturer) för att slita mindre på håret. Sedan sätter jag upp det i en låg knut bak i nacken och drar jag fram några hårslingor och ”ruffsar” till det lite lätt upptill. Det tar exakt 60 sekunder = inte ens Dante hinner bli på dåligt humör 🙂

Den sista frisyren är en frisyr med volym. Det här är perfekt att ha när håret egentligen borde tvättas, haha! Använd ett volympuder ihop med plattång och borsta upp håret för att få till ordentlig volym. Jag lovar att detta döljer det faktum att håret egentligen borde tvättas! Eftersom håret behöver fräschas upp utmed dagen i denna frisyren så är det perfekt att BaByliss 9000 är trådlös och enkelt går att ha med sig i väskan. Det gör det busenkelt att piffa till frisyren när det behövs! Sen Dante kom har jag uppsatt oftare eftersom han drar mig i håret men annars är detta min go to- frisyr since always.

Är du också sugen på att slippa krångla med sladdar, utan att kompromissa med kvaliteten på plattången så finns den att köpa här! Så sjukt smidig och enkel att ladda mellan användningarna. Du får dessutom en jätte smidig förpackning med till plattången – så att den kan läggas ner i väskan direkt efter användning utan att svalna emellan. Så glad över min nya plattång ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi