En glad nyhet – i höst kommer min nästa bok!

När allt är oroligt är det viktigt att hålla hårt i det som känns ljust och hoppfullt. En sån sak kommer i kvällens blogginlägg.

Jag har nämligen precis signat ett nytt bokkontrakt! 

Hurra vad roligt, stort, pirrigt, förväntansfullt och läskigt det känns. Jag började skriva för ganska länge sen men en bok måste få växa fram när tid finns och för några veckor sedan hade jag äntligen tillräckligt mycket material för att visa upp min idé för bokförlaget. De blev exalterade vilket gjorde mig SÅ glad och vips hade ytterligare några veckor gått och vi signerade avtalet.

Ett tag undrade jag om det verkligen var så smart av mig att börja skriva på en ny bok när jag också är ny mamma, men efter mycket reflektion kom jag fram till att jag verkligen ville göra det här. Jag älskar att dela med mig, skrivandet är liksom en del av mig och om jag inte får jobba med det dagligen mår jag inte bra. Det är en ren och skär lyx att få jobba med att skriva och jag älskar det sättet jag får jobba med skrivandet på – personligt, ärligt, bjussigt. Det är så jag har drivit den här bloggen i 15 år, det är så vi driver hela FORNI och det är så jag har och vill skapa mina böcker. Hoppas jag kan leva på skrivandet tills jag blir gammal, skruttig och bara vill läsa istället för att skriva.

I höst kommer boken och mer information får ni snart, ville bara dela med mig av nyheten först. Ha en underbar kväll! ♥

    1. YEEY så roligt!! Har dina tidigare böcker och älskar de verkligen. Du är grym och längtar tills din nya bok kommer ut!

      Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi