Världens finaste myskläder

Det här blogginlägget innehåller annonslänkar

Någon önskade tips på fina hemmakläder och er önskan är min lag! Här kommer lite riktigt drömmiga saker jag gärna hade slagit till på nu när hemma-looken är viktigare än någonsin…

Har ni en fin helg? Jag hoppas det! Jag har haft en jättehärlig helg som snart lider mot sitt slut. Idag hade vi en liten babyshower för Petra som blev så himla lyckad vilket gjorde mig tacksam och glad! Man blir så glad när man ser sina vänner glada, speciellt i den här tiden när många vänner mår dåligt över allt som händer. Alla blir drabbade på olika sätt och man känner verkligen folks klump i magen både digitalt och när man möter någons blick. Så det var fint att få släppa alla jobbiga tankar en stund och fira att ett litet liv är på ingång. Så coolt att Harry snart är här, jag längtar ihjäl mig! Ha en fin kväll så hörs vi imorgon, puss!

Pyjamas i silke

 

TofflorSkjorta / Byxor / Scrunchie

Favoriter i kashmir

DoftljusByxor / Tröja / Tofflor

Sportig och bekväm

SovmaskHoodie / Tofflor / TightsBodybalm

Ett fint set

TofflorKofta / Byxor / Necessär

 

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi