Behöver du marknadsföra din verksamhet?

Rosendahls Trädgård packar sitt fikabröd i påsar, har en utomhus-del där man kan köpa fika och har mycket bord utplacerade över hela trädgården. Dessutom har de ordnat så att man kan tvätta händerna utomhus innan man går in och beställer eller går på toaletten, samt handsprit vid alla stationer och kortautomaten. Snacka om att anstränga sig! Kommer gå dit en hel del under dessa tider.

Hej fina ni,

Jag vet att många här inne kämpar med sina verksamheter – vi är många som driver små bolag som är beroende av varenda krona för att gå runt. Jag vet att många, precis som jag själv, börjar på 0kr varje månad och räknar med x antal i intäkter för att kunna betala ut löner och klara sig.

Därför tänkte jag att ni som driver små bolag som behöver lite extra kärlek och uppmärksamhet just nu, kan skriva en kommentar till det här inlägget med vad för verksamhet du bedriver och vad ni gör. Ett café som redan öppnat upp sin uteservering för alla som vill fika loss, du som har en skönhetssalong med lediga tider och noggrann städning, en klädbutik med massa fina vårnyheter… skriv en kommentar så sätter jag ihop ett inlägg där jag uppmärksammar er business lite extra. Jag lovar att försöka få med så många som möjligt!

Jag har inget samarbete inbokat i bloggen under den här veckan så därför tänkte jag att jag kan bjuda på den platsen till de företag som behöver det lite extra.

Puss!

  1. Jag och min kollega driver en helt ekologisk frisörsalong på Kungsholmen! Vi har haft den fina förmånen att alltid vara uppbokade långt i förväg, nu finns det därför möjlighet att prova på ekologisk hårvård om man inte gjort det tidigare.
    Vi har en stor lokal, endast två frisörer och mer än en meter emellan oss ☺️
    Vi har även just nu 25% på hudvård från Maria Åkerberg och på hela sortimentet från John Masters Organics.

    http://WWW.cleanorganics.se

  2. Hej!

    Mitt namn är Elin Holmström och jag är dipl.massageterapeut. Bedriver min verksamhet på Optimal Fysik som är en hälsoklinik i vasastan/Norrtull. Där finns bla jag som gör främst Behandlande massage med fokus på resultat,även avslappningamassage vid önskan,behov såklart! 🙂 jag ÄLSKAR mitt jobb och har gjort det nu i snart 7 år, har älskat det sen dag ett. Varje sag jag kan få ngn att må lite bättre är verkligen lycka för mig.. men just nu har lyckokänslan försvunnit lite 🙁 vaknar på nätterna av oroa mig för framtiden. Tänker på de hela dagarna,även om jag försöker att Inte. jag har redan förlorat 50-60% av mina intänkter/inkomster.
    Jag hoppas verkligen att allt börjar rulla på som vanligt för alla våra fina systrar som bedriver egen verksamhet.

    Tack bästa Michaela för en UNDERBAR BLOGG. du ger mig kärlek, skratt på distans.
    Kärlek och kramar till dig!

    Elin Holmström
    Elin@optimalfysik.se

  3. ÄLSKAR initiativ som detta. FANTASTISKT! Alltid haft massor med respekt för dig och detta var bara ytterligare ett bevis på att du är en omtänksam, smart, varm person. KRAM

  4. Gud vilket fint initiativ! Min man jobbar (och är med och driver) Materiet Market på Ringvägen på Södermalm där de serverar Stockholms (ja – jag lovar) godaste luncher.
    Vällagat, genomtänkt och rejäla portioner. Alltid olika alternativ att välja på och de, som så många andra, kämpar för sin överlevnad just nu. Självklart går lunchen toppen att köpa med sig och de har även utkörning nu. Tips tips! 🙂

  5. Halloj, oj ett sånt bra initiativ och tack för världens bästa blogg som jag följt i många år!

    Jag och min företagspartner Therese driver ett företag som heter PURE ACT. Det är bara vi två i bolaget och vi har funnits i 2,5 år. Vi startade bolaget direkt efter vår universitetsexamen och det har verkligen varit blod, svett och tårar. Under detta år började vi äntligen ta ut lite lön efter att ha jobbat extra kvällar och helger för att få livet att gå runt och kunna prioritera företaget dagtid. Marknadsföring är tyvärr det som vi har svårast att prioritera och därför vore vi så tacksamma om vi fick synas här!

    PURE ACT hjälper företag att komma igång med hållbarhetsarbete och hållbarhetsrapportering via en enkel 5-stegsprocess.
    1. Under en workshop (digital i dagsläget) hjälper vi företaget att förstå vilka hållbarhetsområden de ska prioritera och varför.
    2. Vi introducerar företaget i vårt digitala verktyg där de kan jobba självständigt med sin hållbarhetsstrategi och hållbarhetsrapport genom att bearbeta olika checklistor.
    3. Vi erbjuder workshops och E-learnings för att inkludera medarbetarna i hållbarhetsarbetet.
    4. Företaget kan lämna in hållbarhetsrapporten till sin revisor som gör en granskning att rapporten uppfyller kraven i Hållbarhetslagen.
    5. Vi utfärdar ett certifikat som visar att företaget aktivt arbetar med hållbarhet och rapporterar enligt lagen.

    Vi riktar oss till små och medelstora företag som har knappa resurser att avsätta för hållbarhetsarbetet men som har förstått de affärsmässiga fördelarna. I den situation som vi befinner oss i nu har vi förstått att många företag plötsligt har mer tid än vanligt men sämre betalningsförmåga. Vi erbjuder därför ett års kostnadsfri tillgång till vårt digitala verktyg för hållbarhetsrapportering (ord pris. från 7 960 kr) om man bokar in första uppstarts-workshopen för 4 860 kr.

    Nu förstår jag såklart att du riktar dina inlägg mer åt privatpersoner och konsumenter men jag tänker att flera som läser din blogg kanske har egna företag som vill påbörja sitt hållbarhetsarbete nu när andra uppdrag blivit avbokade eller att de är medarbetare som har tid över just nu och vill göra något gott för sin arbetsplats. Det här är en möjlighet att vända det rådande dödläget till något proaktivt som både gör gott för företaget och samhället i stort.

    Om någon är intresserad av att höra mer så kan de ringa mig på 076 250 26 84 eller maila till linnea.eriksson@pureact.se.

    Stort tack på förhand!

  6. Hej bästa du!

    Vilken superfin idé <3

    Vi på BodyBuddy har som många andra det tufft just nu och tar gärna emot all hjälp vi kan få. Vi lyckades såklart tajma öppningen av vår nya på Smålandsgatan 24 i värsta möjliga tid. MEN vi försöker vara glada och pepp för det och vill såklart servera hälsosam mat och god mat till så många som möjligt i dessa tider – extra viktigt att få sig mycket nyttigheter.

    Alla som är friska får hemskt gärna kika förbi som vanligt – man kan sitta ute på båda ställena – den på Yogayama har som du vet en solig innergård 🙂 vi har även take-away för de som vill hämta mat hem till sig själv eller nära och kära. För full-karantän så har vi delivery via Foodora, Wolt och Uber 🙂

    Handdesinfektion finns utplacerade i lokalerna, hygienkraven är naturligtvis på all time high och vi försöker uppmana alla att hålla avstånd <3

    Ta hand om dig!

    Kram Linn

  7. Hej Micki,

    min mamma sa upp sig från ett kontorsjobb för några år sedan och driver nu Gamla Orangeriet, ett sånt mysigt café i Bergianska Trädgården som är öppet mellan 11-16 varje dag, perfekt om man vill ta en långprommis dit och sätta sig i solen på den jättestora uteserveringen som precis öppnat och såklart är väldigt folktom…Hon är förtvivlad, sover dåligt och vet inte när/om dom kommer tvingas stänga. Jag vill göra allt i min makt för att hjälpa henne, men det enda som går är ju att försöka få de som är symptomfria och icke-riskgruppiga att gå dit och köpa en stödfika.

    Dom följer såklart folkhälsomyndighetens krav och har bland annat gjort markeringar i grusgolvet när man köar så man enkelt håller avståndet. Hon behöver all pepp och stöttning hon kan få!

    ps. smaka deras brownie om ni går dit! <3

  8. Det va otroligt fint av dig att göra en sån god gärning helt kostnadsfritt. Det är inte många fina influencers som använder sina positioner för att göra gott för andra.

  9. Hej Mikaela och tack för ditt engagemang för småföretagare under dessa oroliga tider! Jag har just nu en yrkeskvalificerad praktik inom marketing på en livsstils och surfbutik på Södermalm som heter 6/5/4 där vi även har ett mysigt café. Vi, som många andra kämpar i dessa tider och ägaren har tvingats säga upp alla som jobbar i butiken och just nu jobbar han själv varje dag i butiken för att överleva och så småningom kunna återanställa.

    6/5/4 grundades 2009 med ambitionen att bli en mötesplats för Stockholms surfare. Idag är butiken i SoFo på Södermalm en livsstilsbutik för alla. Hos oss samsas kläder och sneakers med solglasögon och livsstilsböcker. Samtidigt kan du köpa dig en surfbräda och njuta av en god ekologisk espresso i kaffebaren. Vi försöker nå ut till folk att vi fortfarande har öppet måndag till fredag 11-18.30, lördagar 11-18 och söndagar 12-17. Ni hittar oss på Nytorgsgatan 27, nära Nytorget! Vi har även har en fantastisk webshop http://www.654.se och just nu har vi fått in massa vårnyheter från bland annat, Filippa K, Veja, Samsøe Samsøe, Levi’s, Patagonia m.fl. Vi har ett noga utvalt sortiment med produkter som du kan älska i många många år.

    6/5/4 följer såklart hälsomyndighetens krav på att inte för många människor får vistas i butiken samtidigt samt att vi har handsprit i butiken. Vi behöver all pepp vi kan få och återigen är vi så tacksamma för alla initiativ som dessa och alla som stödshoppar hos oss! #rädda654

    Kram Tess <3

  10. Hej Michaela,
    Vi på BeautyQlick är intresserad av att höra mer om ditt erbjudande. Vi är ett start-up och lanserar i Maj.

    // Maria V

  11. Organista säljer organiserings- och packningsprodukter och kämpar precis som så många andra företag för att överleva just nu. Vi har en rabattkod som är TOGETHER som ger 15% rabatt på hela vårt sortiment. Passa på att fynda fina tvättpåsar, skopåsar och annan förvaring för hemmet och framtida resor. Så fint initiativ av dig Michaela! <3

  12. Hej!

    Min mamma Anna-Karin har en skönhetssalong på Kungsholmen intill Fridhemsplan Fleminggatan 59 Studiohud & Spa. Hon erbjuder allt från ansiktsbehandlingar till dermapen och har erfarenhet från 20 år i samma lokal! Detta är verkligen hennes livsverk… Det är riktigt bra priser och ett jättetrevligt bemötande för alla som vill ta en stund till sig själva!

    Vi erbjuder presentkort med 20% mer värde på presentkort-beloppet! Ex. kan du köpa dermapen (värde 2700) för 2160 kr och nyttja i framtiden/nu!

    http://studiohud-spa.se/
    Bokning sms Anna-Karin: +46 73-939 84 44

    Kärlek till er alla!!

  13. Vilket fint initiativ Michaela <3
    Jag driver sedan 2018 mitt egna bolag inom evenemangs, marknadsförings och kommunikationsbranschen. Även om det inte vimlar av evenemang just nu ( såklart ) finns det ju andra saker man som företag kan behöva hjälp med att styra upp och då kan jag komma in i bilden.
    Jag har ansvarat för alltifrån stora, rikstäckande evenemang ( bl. a hästtävlingar ) till mindre konferenser till marknadsföring och kommunikation för mindre företag.
    Min styrka är att jag är en bra kombination mellan en kreativ idéspruta till en strukturerad genomförare och en "doer". Många företag tar sig gärna an de strategisk bitarna, men när det väl kommer till praktiskt genomförande eller uppgifter som är mer hands on är det många som backar, inte jag!
    Så, om du är ett företag ( eller privatperson med för den delen ) som behöver hjälp med att styra upp något helt enkelt, en marknadsföringsplan för ditt företag, en konferens post Corona tider, eller en digital konferens nu, ett evenmang längre fram i tiden, eller ett nu, som behöver genomföras, men på ett annat sätt?
    Hör av er till mig
    <3
    Kristina Berggren
    bf.equestrianconsulting@gmail.com

  14. Jag jobbar som illustrator och motion graphic designer. Gor animerade videos och illustrationer till olika foretag. Som for alla andra sa ar det valdigt tufft att fa allt att ga runt nu. Sitter helt isolerad i London och skulle garna ta emot nya project att sysselsatta mig med.

    Massa kramar,
    Gabriella

  15. Hej! vilket underbart intiativ!

    Mitt företag heter Maria Margareta – Visuell gestaltning för Garderob, Scen och Utställning. http://www.mariamargareta.com

    Jag har grundat företaget Maria Margareta – en samlingsplats för min expertis att använda kläder som ett kommunikationsmedel och ett verktyg för inlärning och förståelse.

    Vill du ha hjälp med din personliga stil? Jag vill hjälpa dig att skapa självförtroende för att uttrycka dig genom kläder. Garderob S.O.S är tjänsten där jag hjälper människor att strukturera och förtydliga garderobens innehåll och dess möjlighet till uttryck så att den passar din personlighet.

    Tjänsten innefattar cirka 10 timmars arbete där det förutsätter att du är en aktiv deltagare. Mitt mål är att du ska känna dig road av dina kläder, trygg i dina beslut och bekväm i din kropp. Dina kläder ska  spegla din livsstil och din personlighet.

    I dessa tider är vi många som har mer tid hemma men kanske mindre pengar att spendera. Vad passar då att bättre än att göra en långsiktig investering för dig och din garderob?
    Därför erbjuder jag 50 % på min tjänst Garderob S.O.S. under april månad. Om man inte vill/kan ses IRL så går det utmärkt att genomföra flera/alla moment digitalt. Detta kommer vi överens om tillsammans. https://www.mariamargareta.com/garderob-sos

    Tack på förhand!

  16. Åh vad fint initiativ!!! Vi behöver extra kärlek i dessa svåra tider, för vår online försäljning men även i butiken vi har på Humlegårdsgatan 14. Där vi fortf har personal på plats som är superdidikerade att hjälpa alla med allt!

    By Malina har funnits sen 2010 och Malin har byggt upp allt helt själv utan investerare.

    Kram

  17. Hej!

    Detta är inget litet bolag, men det jag tänkte är att tipsa om vår videoplattform där du kan skapa, hantera samt dela dina videos på ett väldigt smart och effektivt sätt. Vi har även live-streaming, text-verktyg och interaktiva videos. Det kan verkligen vara till hjälp i dessa tider <3

    Om någon skulle ha behov, så erbjuder vi även kostnadsfria "informationsfilmer" till er bolag där ute.

    MVH
    Sofia Frisk

  18. Hej Michaela!
    Jag har följt dig hur länge som helst och tycker du är grym på alla sätt och vis! Superbra inlägg också så vill såklart passa på att lyfta mina två verksamheter som jag driver.

    Brevvännerna:
    En ideell förening som skapar kontakt mellan skola och samhälle, genom brev som skickas från personer på samhällsnyttiga verksamheter till skolelever över hela landet. Syftet är att främja utbyte av idéer mellan skola och etablerade org. som verkar för en hållbar utveckling. Vi lanserade i början av januari, och arbetar fortfarande ideellt, och behöver generell marknadsföring för att sprida vår existens till fler.

    Fantastify:
    Vi har ännu inte dragit igång än men lanserar snart. Fantastify – fantastisk fantasi – är en webbshop som säljer kreativt material för barn, som posters, pyssel och skattjakt. Vi vill få in fler kreatörer som skapar fina fantasifulla grejer riktat till barn, och vill sälja dem på http://www.fantastify.se Du får gärna lyfta och sprida och uppmuntra kreatörer att kontakta oss.
    Hoppas på vidare kontakt!
    Ta hand om dig!
    /Julia Tengblad Söder

  19. Hej!
    Sopköket är en hållbar restaurang som kämpar på. De ger även ut måltider för good will. En så god och schysst restaurang som nu har hemkörning på söder och annars take away. Dom är bäst och behöver VERKLIGEN marknadsföring. De finns på insta @sopköket
    Tack!

  20. Hej Michaela,
    Vilket fint initiativ att se i dessa svåra tider!

    Jag vill lyfta min sambo Christopher och hans bror Michael som tillsammans driver Winestyle!

    Winestyle säljer viner till restauranger runtom i Stockholm och som vi alla vet är det en av de många branscher som blivit svårt drabbade. Just nu kanske inte är det bästa tillfället att gå på restaurang men när allt detta blåst över så kan jag varmt rekommendera alla vin- (och mat!)älskare att testa några av deras viner på någon av följande restauranger; Mellqvist Matbar, PA & co, Brasserie Godot, Grodan, Xarcuteria m.fl.

    Under denna period kan man vid 2 tillfällen i veckan beställa matlåda till dörren och då Michael är en Cordon-Bleu utbildad kock så kan jag garantera att det är en av de godaste och mest prisvärda matlådorna ni kan vänta er 🙂 100 kr/ portion och 25 kr i leveransavgift!

    Läs gärna mer om detta här; https://www.facebook.com/WinestyleNordic/

    Önskar alla egenföretagare som kämpar just nu det bästa <3

  21. Vi är ett svenskt designvarumärke som gör kombinerade lampor och högtalare MOONI ( perfekt att ha hemma nu för att skapa extra mysig stämning hemma under karantäntiderna för at få musik och olika typer av färger på ljuset) . Vi har precis öppnat våran butik på Scheelegatan 11 i Stockholm där man kan kika närmre på produkterna och köpa dom. Vi märker av corona väldigt mycket och behöver stöttning för att kunna ha kvar våran fina butik! Så hade blivit jätteglada om du vill lyfta fram oss! <3

    @mooni_official på instagram
    Hemsida: Mooni.com/sv

  22. Hej Michaela!

    Så bra initiativ!
    Min bästa kompis öppnade sitt café À La Lo för bara en vecka sedan- ganska oturlig timing och hon behöver allt stöd hon kan få för att det ska överleva genom detta! Det är ett helveganskt café som Lovisa drömt om att öppna i flera år. De har croissanter, matchakakor, goda luncher (som går bra att ta med såklart) och supergott kaffe som de importerar från ett rosteri i Paris. Gå förbi! De håller till på Birger Jarlsgatan 77 och har öppet alla dagar 07-17. <3
    https://www.facebook.com/alalocafe/
    /Julia

  23. Hejhej!

    Vi är en barnvaktsförmedling i Stockholms innerstad som heter Östermalms Barnvaktsbyrå (vi finns även på Lidingö och Saltsjöbaden under Lidingö Barnvaktsbyrå respektive Saltsjöbadens Barnvaktsbyrå) som till följd av Corona tappat 90% av våra intäkter under mars månad. Vi har massa krya och pigga barnvakter som gärna hjälper föräldrar att avlasta och underlätta vardagen samt skapa en rolig och härlig stund för barnen. Just nu försöker vi fokusera på utomhusaktiviteter för att risken för smittspridning ska vara så liten som möjligt och vi är givetvis flexibla med våra kunders behov och önskemål. Vi har ett stort nätverk av barnvakter som finns tillgängliga och alla som söker barnvaktshjälp är supervarmt välkomna att kontakta oss. Allt gott 🙂

  24. Hallå vad fint! Ett initiativ som nog kan göra stor skillnad tror jag.

    Jag jobbar på en restaurang som heter Svartklubben som ligger på Södermalm i Stockholm. Hos oss äter man en 3-rättersmeny i totalt mörker varvat med akustisk livemusik. Musiker + serveringspersonal är alla synskadade, så man får helt enkelt komma in i deras värld en stund och koppla av i vårt mjuka mörker. Maten hålls hemlig tills efter att man har ätit så det är absolut ett spännande sätt att uppleva smaker (specialkost anmäls i förväg så alla kan komma till oss, oavsett allergier eller dietval).

    Vi har fortfarande öppet på fredagar och lördagar, givetvis anpassat efter de riktlinjer och rekommendationer som gäller restaurangen. Vi säljer också presentkort på vår hemsida om man vill ge en fin present till sig själv eller någon man känner, så kan man besöka oss längre fram om man inte vill gå nu i dessa tider. 🙂

    Kram!

    1. Jag har varit och ätit hos er tidigare, rekommenderar starkt!! Sådan häftig upplevelse!!

  25. Så himla fint gjort! 🖤

    Jag vill tipsa om Bossakuten, ledarskapsrådgivning för dig som är (eller har en) chef eftersom jag vet att många ledare upplever en enormt stor stress och press just nu. Så, står du inför en situation som du inte riktigt vet hur du ska hantera? Behöver du prata av dig? Har du ett bekymmer som du vill bolla dina tankar kring med någon som är oberoende och sakkunnig? Då hör du av dig till Bossakuten och så bokar vi in en samtalstid över telefon inom 1-2 arbetsdagar. Tystnadsplikt råder och jag som står bakom den har många års erfarenhet av att stötta och rådge ledare i olika organisationer och på olika chefsnivåer. Går att läsa mer om här: https://www.bossbloggen.se/bossakuten-ledarskapsradgivning-for-dig-som-ar-chef-eller-har-en/

    Ingen ledare behöver göra allting själv och tillsammans blir vi starkare! 🖤

  26. Hej Michaela och tack för att du driver en så nice blogg!

    Min svärfar (egenföretagare) har det lite kämpigt med sin juvelerarverksamhet i dessa coronatider så om någon vill köpa ringar eller smycken (min förlovningsring kommer därifrån) nu eller i framtiden av världens duktigaste juvelerare med 30 års erfarenhet så kika in Top Crystal! Ligger på Karlavägen! 🙂

    Stort tack och många kramar!

  27. Åh vad fint av dig!
    Jag jobbar som fotograf och ÄLSKAR att fota gravida och familj – både hemma hos men även utomhus. Jag fick barn för ett halvår sen och kärleken till att föreviga detta har blivit ännu starkare 🙂 Jag fotar runt om i hela Stockholm och ni hittar mig här:
    Instagram: fotografemmaschodin
    Hemsida: http://www.fotografemmaschodin.se
    Kram

  28. Men vilken fin sak! Jag har en liten webbutik där jag säljer renoveringsartiklar till kök och möbler. Itsdesign.se heter den och jag hoppas den klarar våren/sommaren nu för det är verkligen min lilla ögonsten! Om inte annat är jag supertacksam för allt jag har fått lära mig om ehandel och köksrenovering av den. :’) <3
    Här kan man hitta: http://www.itsdesign.se

  29. Fin idé av dig <3

    Min kompis driver Salong Tintins (https://www.tintins.se/) som har frisörer och hudterpaeuter. Ligger i Näsbypark i Täby. Rekommenderas starkt! Givetvis anpassar de sin verksamhet med tanke på rådande läge.

  30. Creataurus, erbjuder läxhjälp till alla åldrar (grundskola – universitetsnivå) och i alla ämnen. Konkurrenskraftiga priser, finns i nästan alla storstäder (Stockholm, Göteborg, Norrköping, Linköping osv.) samt över hela Sverige via distans. Perfekt att köpa en eller flera timmar läxhjälp i tider som dessa då många skolor har distansundervisning och det kan vara svårt att ”hänga med” i ämnen som man kanske har lite svårare för eller om du behöver hjälp att förbereda sig inför en tenta eller liknande <3 Alla våra läxhjälpare är självklart kvalificerade inom just sitt/sina ämnen med god pedagogisk förmåga. Vi erbjuder läxhjälp både via distans och fysiska möten. Mer information finns på hemsidan https://www.creataurus.com/

  31. Men vilket underbart fint initiativ!❤️
    Jag sa hejdå till mitt kontorsjobb som ekonom förra året, för att kunna säga HEJ till mig själv som frilansade skribent. Jag har alltid älskat att skriva och länge känt att det är det jag ska hålla på med. Jag tar gärna redaktionella uppdrag, men skriver även mycket content för hemsidor, reklamtexter, noveller, nyhetsbrev, blogginlägg (spökskrivare), produkt- och varumärkesbeskrivningar samt en massa annat. Gärna inom olika områden! Frilanslivet är rätt tufft som det är, men med kunder som pausat sina ordrar för att vänta ut krisen har det utan tvekan blivit ännu tuffare. Mer om mig och mina tjänster finns att läsa på –
    http://www.emrubens.se
    Tack för ditt fina initiativ, Michaela, och lycka till alla småföretagare som kämpar där ute❤️

  32. Oj vad fint av dig, du har verkligen ett hjärta av guld <3
    Som utbildad och diplomerad bröllopskoordinator bedriver jag Bröllop med Alina (blollopmedalina på insta). Min verksamhet var påväg att komma igång men har tagit ett hastigt stopp pga rådande situation. Samtidigt som det är tråkigt att mitt jobb påverkas känner jag dock mest med alla brudpar vars drömbröllop skjuts upp och jag vill hjälpa alla på bästa sätt jag kan!

  33. Jag driver startup smyckesmärket Biverståhl Jewelry med webbshop https://www.biverstahl.com/ som lanserades i slutet av förra året. Med en mission om mer briljans i vardagen erbjuder vi vardagssmycken i enbart 18k guld med fokus på ädelstenar och med en extra kärlek för diamanter. Smycken av hög kvalitet och tidlös design, som aldrig blir omoderna eller tappar färg/form/lyster, lite som smyckenas motsvarighet till nyckelplaggen.

    Jag bestämde mig för att följa min passion, sadlade om och utbildade mig till gemmolog (ädelstensexpert) och jobbar nu med min dröm, som jag hoppas kunna fortsätta med!

    Tack för ditt fina initiativ Michaela! <3
    /Andrea Biverståhl
    Email: andrea@biverstahl.com
    Instagram: @biverstahljewelry

  34. Superbra initiativ! Jag har grundat Rektra: en ny digital headhunter som genom AI ser till att rekrytering blir fördomsfri och att den arbetssökandes framtidsönskemål och villkor alltid står i fokus – inte namn, kön, ålder, nätverk eller liknande som inte sällan tyvärr påverkar vem som får vilket jobb.

    Man anger enkelt vilka typ av jobb, villkor och förmåner du söker och därefter matchar Rektras automatiserade robot dig mot arbetsgivares erbjudanden. Låt jobben söka dig istället för tvärtom, helt enkelt. Givetvis är man alltid anonym och Rektra är gratis att använda för den som söker arbete.

    Rektra lanseras inom kort och du som söker arbete har möjlighet att redan vid starten vara en del av Rektras nya kandidatportal genom att lämna sin mailadress här: https://rektra.se/registrera/

    Var med oss och gör rekryterings fördomsfritt, på riktigt! 🙂

  35. Hej Michaela! Älskar ditt initiativ.
    Vi är två systrar som har grundat Bon Voy. Vi är två riktiga beauty junkies som älskar att resa och var därför alltid på jakt efter den perfekta necessären. Under årens lopp har vi kasserat en mängd necessärer och tröttnade tillslut på att använda dem som en förbrukningsvara.
    Så vi bestämde oss för att skapa en egen, utan kompromisser mellan stil och funktion. Resultatet? En stilren necessär med uttagbart och maskintvättbart innerfoder, tillverkad i 100% veganska material.

  36. Hej! Åh vilket fint initiativ!

    Jag jobbar för det svenska klädmärket Residus som startades 2017 för att göra modevärlden mera hållbar. Vi köper resttyger som blivit över från fabriker i Portugal och skapar nya kollektioner av det. Samt så gör vi nyproducerade plagg av miljövänliga material. Vi startade som ett klänningsmärke men har nu utökar till att även erbjuda underdelar och toppar. Vi strävar efter 100% spårbarhet i varje plagg och är på god väg! På Residus skapar vi flerfunktionella plagg som passar alla kroppstyper. Vi har även något som kallas PWW där vi uppmärksammar starka kvinnor.

    Kram!

  37. Hej!

    Vad roligt att du vill ge små företag en chans att bli sedda! Jag och min partner har precis startat en ny Conscious branding and marketing agency, Studio Unlabelled, som jobbar med små till medel stora företag med en inriktning på hållbarhet, mindfulness eller är conscious på något sett då vi vill supporta en utveckling i världen åt rätt håll.

    Vi har just nu öppnat en väntalista för en produkt/tjänst vi släpper snart för just entreprenörer som behöver lite exktra stöd eller motivation, någon som guidar dem i deras marketing och business decisions men som inte kostar skjortan som en vanlig agency gör. De är inte lanserat än men ville dela med mig av de ändå! Här är länken: https://studiounlabelled.com/waitlist/

    Kram! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi