WEEKLY PLANS

Det här inlägget publicerades aldrig imorse så det kommer nu men publiceringstid ska vara 11.10 😉

God morgon måndag och ny vecka,

Jag ska inte ljuga och påstå att vår vecka har fått någon magisk start. Dante håller ju på att få nya tänder så natten var… inte jätterolig 🙂

Det blev några få, ostabila timmar med sömn innan vi gick upp vid 05.50. Jag har druckit vad som känns som en triljard koppar kaffe och nu sover lilleman. Det positiva med morgonen är väl att han redan ställt om till sommartid med sina rutiner – inget ont som inte för något gott med sig!

Det här ser ut att bli en ganska fin vecka men jag vill inte ta ut någonting i förskott med tanke på hur skakigt allt är just nu. Men solen ska skina trots att vårvädret lyser med sin frånvaro och vi har gjort upp en plan för hur vi ska lyckas balansera jobb med all hemmatid. Det funkar inte för oss att vara hemma med Dante hela tiden utan att kunna jobba så nu har vi gjort ett schema där våra föräldrar hjälper till en del (som vanligt :-). Det var någon som undrade varför vi låter våra föräldrar träffa Dante då det rekommenderas att man inte träffar mor/farföräldrar men det handlar ju om vilken ålder de är i. Jag träffar inte min egen mormor nu då hon är över 70 år och i riskgrupp men våra föräldrar är ju kring 50-60 år, jobbar fortfarande och är fullt friska <3

Idag ska jag, Dante och Petra fotas för en stor tidning! Jag vet inte om jag får berätta vilken än men kika in på instagram senare i eftermiddag så delar jag med mig av allt där om jag får! Jag ser tyvärr ut som ett vrak efter den här natten men förhoppningsvis ingenting som inte lite smink kan rädda upp… jag och Dantis blir stylade av Sarah Biderman vilket känns SÅ roligt då hon är utan tvekan Sveriges bästa stylist. Pepp! Självklart är vi ett litet gäng på plats och alla ”onödiga” personer som brukar vara med på plåtningar är inte med. Vi är hemma hos Petra men sen kommer vi fota mycket utomhus. Dantes välmående är såklart i fokus så vi plåtar det vi hinner med och som känns bra för honom.

Resten av veckan ska jag jobba, mysa med min familj, flytta kontor (vi sitter kvar på No 18 men byter till ett nytt, bättre rum!) samt ha en avslutningslunch för Amanda som har praktiserat hos oss i nästan ett år och nu ska gå på mammaledighet (!). Jag tänkte gå och gunga, leka i parken, promenera, äta god mat och rensa klart garderoberna. Ser fram emot veckan!

  1. Haha, lite tokigt. 🙂 Det är ju inte huruvida man är t ex mormor som gör att man hör till en riskgrupp. Man kan ju vara under 50 och mormor.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi