Backstage från dagens plåtning

Idag plåtades vi för Mama – jag, Dante och Petra. Det var ett modereportage med baby, gravid och ”vanligt” mode och sen intervjuade Petra mig om mammarollen och allt som kommer med den. Så sjukt roligt koncept och hela reportaget blev magiskt!

Det blev ett gäng olika looks och jag ser verkligen fram emot att visa hela resultatet för er snart! Jag och Dante blev stylade av Sarah som sagt och hon hade plockat ut så fina grejer, ville köpa loss allt men det blir lite väl pricy haha… Det var så kul att se Dante i lite mer barnkläder, han börjar ju verkligen lämna bebis-tiden bakom sig på ett sätt och det syns i hans garderob också. Nu är det mer färg, kläder som ska tåla lite fläckar och inte lika gulligt som tidigare (även om jag alltid tycker att han är gulligast i världen 🙂

Här har jag på mig en klänning från Rotate och Dante har en outfit från Hummel Kids.

Min solstråle som flörtade med alla i vanlig ordning. Han sov en timme och en kvart under eftermiddagen så då plåtade vi av massa bilder som han inte var med på! Sen när han vaknade var det gröt innan han fick vara med på en bild till. När vi gjorde intervjun satt han i knät och läste sin favoritbok – duktiga killen ♥

Två av mina favoriter på jorden!

Det märks att det är tänder på g, han äter på ALLT just nu.

Jag ORKAR INTE vad mycket fina kläder som var med idag. Här är en klänning från Andiata som jag valde att köpa loss direkt. Det farliga med den här typen av jobb är ju att det är lätt hänt att man köper loss saker istället för att lämna tillbaka dem. Var nära på att sno med mig en superfin jätteopraktisk väska också men hejdade mig i sista sekund…

En underbar eftermiddag med ett grymt team. Säger till när resultatet kommer sen! Nu ska vi titta på Love is Blind, tre avsnitt kvar – hur bra är inte den serien?!?!?!

  1. Hej!

    Älskar din mysiga plats på internet!
    Jag var nyfiken på hur du reflekterar kring att dela med dig av info och bilder på Dante, delta i reportage osv. Dante har ju inte valt att vara med på bild och i din blogg, reflekterar du något kring hur han kanske känner i framtiden? Bilder och videos försvinner ju inte från internet.

    Jag hoppas verkligen inte du tar kommentaren negativt, tycker du är otroligt ansvarsfull och fin här på din plats. Jag är mest nyfiken på hur du reflekterar. Ser att många ni bloggare/influencers blivit mammor och delar med sig mycket kring sina barn. Allt från vikt, längd, info, bilder, video osv. Alla mer eller mindre, så himla nyfiken på hur du tänker kring att lägga ut information om en person som inte själv valt eller sagt ok till det.

    Kram och tack för en fin plats på internet.

  2. Åh vilken fin sminkning, du strålar ju. Skulle du inte kunna lägga ut en tutorial, eller om det blir för krångligt, kanske en kort guide till vilka produkter som använts i sminkningen? Gissar att det kanske är Sarah som gjort den? 🙂 Vore superintressant att höra vad hon använt så man kan få försöka bli lika smashing som du 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi