Lördag och några riktigt fina vardagsväskor

Det här blogginlägget innehåller annonslänkar

Lördag idag,

På något sätt hittar man helgkänsla trots att dagarna flyter samman lite mer i dessa tider. Mina svärföräldrar har avlastat oss med Dante idag för det fanns jobb som inte kunde skjutas upp mer. Att vara två egenföretagare som jobbar med en bebis hemma och i dessa tider är minst sagt en prövning, men jag tycker faktiskt att det är en spännande utmaning för det mesta. Att få det att gå ihop liksom. Jag antar att det är en del av det man går igång på som egen? I alla fall jag.

I alla fall, jag har jobbat ikapp så mycket som möjligt av det som jag inte hunnit med i veckan. Så tog jag en promenad, gick till apoteket för där behöver man fanimig alltid något (eksem-salva till minimannen i detta fall). Köpte en korv med bröd till lunch och efterrätt till kvällens middag och sen gick jag hem igen. Svärisarna stannar på middag när de lämnar Dante, det blir mysigt. Lite extra tacksam över vår familj dessa dagar.

Om ni vill tänka på något ytligt för en stund så satte jag ihop lite kollage med riktigt fina vardagsväskor. Jag har ju själv haft svårt att hitta någon bra men är så glad att jag slog till på min beiga från Stylein!

Nu kommer de om sju minuter så jag ska tända ljus, plocka undan mina jobbgrejer från köksbordet och trycka på publicera. Hoppas att ni får en underbar lördag!

Brun spräcklig väska / Svart väska med knutar / Brun avlång väska / Brun väska med struktur / Svart väska

 Svart stor väskaBrun väska / Svart flätad väska / Brun väska med knutar / Svart och brun väska

Mörkbrun väska / Fyrkantig svart väska / Svart väska / Svart avlång väska / Fluffig väska

 1. Hej bästa Michaela! Jag skulle älska att få höra hur du resonerade kring Dantes garderob dom 3 första månaderna. Jag tror inte du skrivit/vloggat om det (?) tidigare, skyller isf på min gravidhjärna ifall jag missat det 🙁 Jag är gravid i v32 och tycker det är så svårt att veta vilken mängd/storlek på kläder man bör införskaffa. Så mycket gulligt där ute!!! Men vill ju inte köpa för mycket heller. Sitter du på några tips? Hur tänkte du kring hans garderob?

  1. Det är väldigt svårt att ”tänka rätt” angående bebiskläder. Vi fick höra ”köp inte för mkt i storlek 50/56 (cm) för de växer ur dem på en vecka.” Sen råkade vi få en bebis som var 46 cm vid födseln (fullt gången, över t.o.m) så vi fick köpa prematurkläder i strl 44… och strl 56 kunde hon ha ganska länge sen. Sen helt plötsligt har de en växtspurt och växer ur en storlek snabbt och sen växer de segare ett tag och det blir inte alls som man tänkt sig. Den där gosiga overallen man tänkte ha under vintern visade sig bli för stor och passade inte förrän sena våren osv osv. Mitt tips (även om du vill ha svar från Michaela) är att köpa lite basplagg som funkar oavsett väder och säsong i de mindre storlekarna (50/56 och uppåt) men inte så mycket säsongsanpassat förrän man vet storleken på barnet och ungefär hur kurvan framöver kommer se ut. Detsamma gäller presenterna man får av andra. Sen är ett annat tips att köpa från olika märken då storlekarna är annorlunda (vilket är märkligt då det är centimeter så måtten borde ju vara samma?), KappAhl och Zara upplever jag tex mindre i storlekarna och Polarn o Pyret större.

   1. Åh tack fina du att du tog dig tid att svara!🌟 Fina tips, får nog lägga band på mig lite och inte köpa ”julaftonsklänningen” redan nu innan hon ens är född 🙈

 2. Hej,
  Var är den svarta fyrkantiga väskan ifrån? (Sista collaget) Länken fungerar tyvärr inte för mig 🙂
  Kram

 3. Tänkte bara höra hur ni resonerar kring att träffa föräldrar/svärföräldrar under pandemin? De flesta jag känner undviker det.

  1. Våra föräldrar är runt 50-60 år så de ligger inte i riskgruppen (och har inga sjukdomar), tror att de som undviker att träffa far/morföräldrar har äldre sådana.

 4. Hej! Superfina väskor! Undrar särskilt över den svarta och bruna på mittenbilden. Net a porter har stängt ner sin sida nämligen 😬

 5. Hej!

  Har inget med inlägget att göra. Men jag plussade förra veckan och vill göra ett tidigt ultraljud då jag haft missfall tidigare och är väldigt orolig.. Har du (eller någon annan) tips på var i Stockholm man kan göra detta och som är bra? Hört så himla olika om alla privata mottagningar, vill känna mig trygg..

  Kram

 6. Hej!
  Jag ska i vår skriva min b-uppsats på högskolan och söker en organisation vars arbetsmiljöarbete jag ska undersöka. Finns det möjlighet att göra det hos er på Michaela Forni AB?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi