Middagsdejt, våfflor och soliga promenader

I fredags hade vi bjudit över Linn och Mattias på middag. De har också hållit en social distans senaste veckan och är helt symptomfria så det kändes tryggt att ses. Vi alla fyra behövde komma ur Corona-bubblan och det gjorde vi tillsammans. I en timme snackade vi non stop om Corona och när förrätten var uppäten skålade vi och sa “Nu pratar vi om något annat!”.

Sen åt vi rödvinsgryta, drack vin och pratade om helt andra saker resten av kvällen. Drömmar, deras renovering på landet, inredning, framtiden, sommaren. När de gick vid 01 var det bubblig stämning och jag somnade med ett leende.

Nu när vi har en ny granne ovanför oss har jag bestämt mig för att bjuda in till lite fler middagar igen. Vi har inte haft mer än 1-2 middagar med mer än fyra personer sen mars 2018 eftersom det helt enkelt inte har funkat, men nu när det är nya tider i vårt hus känner jag att det är dags att bjuda in och liva upp vårt hem igen! Om vi dessutom inte ska resa framöver känns det fint att kunna bjuda hem vänner på festliga tillställningar när allt lugnat ner sig <3

Att ha den här björnen i sitt liv med allt som sker är fantastiskt. Han är liksom den renaste formen av liv och hopp om framtiden. Älskar sönder honom.

I lördags vaknade vi av att solen sken in – ett tecken på att våren är på ingång. YES!

När Dante sov sin förmiddagsnap provade jag igenom lite nya klänningar som jag hade tänkt ha på diverse fester kommande helger. Nu blir det inte så mycket festligheter som planerat men jag sparar dem till framtiden!

Den här klänningen har Maja Nilsson Lindelöf gjort för Gina Tricot – så fin! Klick (annonslänk)!

Det här var favoriten, från By Malinas kollektion “Mykonos”. Jag blev HELT kär i den här klänningen och hoppas kunna ha den massor i sommar! Här hittar ni den via annonslänk.

Med diademet till, MUMS!

När Dante vaknade mötte vi upp Sam och Emma för en promenad innan vi slog oss ner på Villa Källhagen i deras orangeri.

Där åt vi våfflor och drack kaffe innan vi promenerade vidare.

När vi kom hem yogade jag medan Dante lekte på sin lekmatta. Visst matchar våra mattor fint!

Reklam: Vi har rabatt på våra yogamattor på Grounded Factory just nu i och med att många behöver vara kreativa med hemmaträning. Så om du har funderat på att yoga hemma tycker jag att du ska slå till nu. Här kommer du till sajten!

Efter träningen tog vi ett bad 🙂

Innan vi lagade middag och så åt jag och D spaghetti med köttfärssås när lilleman somnat.

I söndags blev det bananpannkakor till frukost med blåbär och sirap!

Förra helgen klickade jag hem lite nya vårkläder från Stylein, fina klänningar i all ära men i april vill jag ha härliga, snygga och bekväma kläder till vardags. Det blev ett par jeans, en topp och en SUPERFIN vårjacka!

Och den här vardagsväskan som är det finaste jag sett. Visste direkt när jag såg den att vi kommer hänga ihop länge! Hittade den hos Lovisa Wallin som hade shoppat den helgen innan och blev kär direkt.

Jaja. Slutshoppat! Vi tog oss ut för att möta upp min familj och gå en promenad. Det var verkligen fint väder igår, tur det.

Vi gick till Rosendahls trädgård, hittade ett avskiljt bord i solen och fikade innan vi gick och gungade. Tre timmar var vi utomhus totalt trots att det inte var varmare än 3 grader, men något måste man ju hitta på i dessa tider.

När vi kom hem var det take away-middag och sen tittade vi på Stefan Löfvens tal ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi