Träningskläder, aktivteter och immunförsvar

HELLO favvosar,

Har ni en fin dag?

Vi har en riktigt bra fredag. Planerat massor kring lägenheten, varit ute på en lång promenad, ätit bullar, varit och tittat på möbler och handlat hem middag för ikväll när Linn och Mattias kommer över. Vi fortsätter att hålla oss lugna, informerade och pålästa kring Corona. Vi jobbar hemifrån eftersom vi kan och vistas inte i stora folksamlingar. Däremot konsumerar vi som vanligt, att ha en bebis innebär ju väldigt mycket hemmatid så den enda skillnaden är att vi köper hem mer mat än vad vi äter ute just nu. Vi har en person i vår familj som blivit varslad från sitt jobb vilket är supertråkigt så vi gör det vi kan för att stötta företagare och konsumera som vi brukar, eftersom vi har möjlighet till det.

Även om Corona inte ska påverka bebisar nämnvärt vill jag SÅKLART inte att Dante ska bli smittad, när jag var på matbutiken var det två personer som hostade rakt ut och en person som nös rakt ut… förstår inte att det ska vara så svårt att hålla sig till de absolut enklaste rekommendationerna: NYS OCH HOSTA I ARMVECKET!!! Svårare än så är det inte. Människor flyr från krig där ute och det enda vi rekommenderas att göra är att hålla oss från stora folksamlingar, inte träffa folk om vi är krassliga och sköta vår hygien. Ska det vara så svårt att förhålla sig till?

Okej nu blev det ett jäkla upprört sidospår haha, så för att ta er vidare till något härligare för en stund:

Tänkte tipsa er om några favoritartiklar på FORNI just nu som ni kan läsa här sista timmarna innan alla går på helg.

Enjoy! Puss, ni är bäst! Tack för all fin pepp här inne sista tiden, det värmer!

6 sätt att hålla dig aktiv även om du har ett stillasittande arbete

En perfekt artikel att läsa nu när de flesta av oss sitter mer stilla än vad vi brukar göra. Håll dig aktiv även om du är hemma, och gör små förändringar i din vardag för att inte bli för stillasittande!

17 saker att göra hemma i Corona-tider

Börjar du bli uttråkad av att sitta hemma hela dagarna? Då är vi två! I denna artikeln finns 17 bra tips på vad man kan göra för att sysselsätta sig under denna tiden. I artikeln hittar du  både nödvändiga och lite mer rofyllda aktiviteter!

Så gör du din vinteroutfit mer exklusiv

Sugen på att se mer exklusiv ut utan att spendera en förmögenhet? Det är väl alla! Therese har listat 3 tips som tar din outfit från 1 poäng till 10 poäng på nolltid.

4 enkla tips för att öka ditt immunförsvar

Det känns nödvändigt och viktigt att göra det vi kan för att begränsa smittspridningen just nu. Så varför inte ta inspiration från denna artikeln och se vad du kan göra för ditt immunförsvar. Här finns fyra grymma tips!

Vi har testat träningskläder från olika varumärken

Vill du uppdatera din tränings-garderob men är osäker på vilka varumärken som faktiskt gör dom bästa träningskläderna, då är detta artikeln för dig! Linda och Louise har testat träningskläder från olika märken för att se vilka som är de bästa på marknaden!

  1. Såg just denna video apropå Corona: https://youtu.be/BtN-goy9VOY …som du kanske redan sett men tyckte verkligen att den var så bra och tydlig, speciellt i slutet. Mycket klarnade faktiskt för mig. Så tipsar verkligen alla att se den! Puss och glad fredag och helg <3

  2. Alltså vad har hänt med stephanie?? Inget på bloggen eller insta? 😑 blev orolig!!

    Hoppas hon har fått pojkarna och njuter av det och att inget annat hänt ❤️❤️

    1. Hon har inte fött än utan ligger hemma och försöker vila upp sig inför förlossningen, hon fick ju kristallsjukan nyligen så hon kan inte vara aktiv på sociala medier så mycket just nu… men hon kommer igen <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi