7 bloggar att läsa när man hänger hemma

Jag läser ju väldigt mycket bloggar, runt 20-30 stycken per dag. Jag älskar bloggen och det är fortfarande min favorit av sociala medier, både att läsa och skriva. Tycker en blogg är fantastisk för den fyller så mycket mer än vad Instagram ofta gör. Och så älskar jag ju ord, och bloggar fylls ju mest med dem. Här är 7 bloggar jag läser varje dag som jag vill tipsa vidare om till er som vill ha en ny mysig blogg att läsa just nu! Jag läser ju alla mina vänners bloggar såklart men här är 7 stycken jag spanar in lite extra för tillfället.

Elsa Billgren

En av Sveriges största bloggar, med all rätt. Jag vet ingen som lägger så mycket tid på sin blogg som Elsa gör. Den är fylld av tankar, känslor och så otroligt fina bilder. Jag blir varm i kroppen av att hälsa på hos Elsa och fastän vi verkar vara rätt olika som människor så fångar hon mig och liksom kramar mig genom hennes blogg. Fint att kunna göra det.

Lovisa Wallin

Det är svårt att mixa mode med mamma-livet men hon gör det med perfektion. Det är sååå kul att få följa med i hennes vardag som mamma men även få tips och inspiration. Man märker att hon lägger ner mycket tid på sina kanaler och det uppskattar jag som läsare. Inbjudande men med attityd!

Joanna Fingal & Tilda Bjärsmyr

Tvillingar och bästa vänner som fått bebis samtidigt. Så himla välkomnande att besöka deras bloggar under graviditeten och nu när de preciiis fått bebis. Tilda har två barn sen innan medan det är Joannas första! Man blir glad av att läsa deras bloggar för de innehåller liksom det renaste i livet just nu. Och just nu behöver man bli lite glad.

Foodjunkie / Edita Renlund

Mat-inspiration så det räcker och blir över! Jag kan absolut inte gå in här hungrig!! Men det här är ett fantastiskt tips för er som håller er hemma just nu, för man blir väldigt sugen på att laga massa god mat.

Stephanie Strauch

Henne känner ni vid det här laget! Min gulliga kompis som när som helst får tvillingar. In och peppa henne lite extra nu i slutet av graviditeten när hon kämpar på med stor mage, dubbla barn där inne och så hela Corona-situationen på det. Hon behöver en stor digital kram och det är hon värd för herregud som hon kämpar.

Mathilda Lundin

Mathildas blogg har ett djup och en ärlighet som många andra bloggar saknar. Hon har varit igenom saker under de senaste åren och det känner man som läsare. Det här är inte bara en blogg som ska peppa och inspirera, den har ytterligare en dimension. Jag tycker väldigt mycket om att läsa bloggar skrivna av människor som har gått igenom saker i sitt liv, för bloggen når nya nivåer rent känslomässigt. De betyder något mer än bara värdet i att underhålla (som man inte ska underskatta!). Mathilda är stark och modig och jag gillar att läsa det hon skriver just nu ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi