WEEKLY PLANS

God morgon snäckor,

Jag hoppas att ni har sovit bra och att ni mår bra. Är det någon av er som läser som har blivit smittad av Corona och i sådana fall, hur mår du? Vore intressant att höra om någon av er har blivit smittade eller misstänker att ni har det – det är ju omöjligt att veta när inte alla testas.

Anyway, jag har precis tittat på presskonferensen som finansministern höll i och måste säga att jag är väldigt imponerad över vilken kraftansträngning Sverige gör för att värna om företagarna och arbetarna. Det nya krispaketet som presenterades gör att fler kan behålla sina jobb och slipper gå utan lön. Bra Sverige!

För egen del är jag tacksam över att jag och mitt team kan jobba hemifrån och hitta vägar för att få jobbet att fungera. Alla sociala tillställningar som rör vårt jobb är inställda men vi fyller tiden med att skapa extra mycket och bra innehåll på sajten just nu vilket behövs med tanke på hur mycket vi är hemma dessa tider. Så om du behöver underhållning får du gå in på FORNI och botanisera bland alla artiklar!

Den här veckan har jag inte en enda jobbgrej kvar på schemat, allt är inställt eller flyttat. Det är bara två små saker kvar på schemat för veckan: besök hos Dantes magläkare idag och 8-månaders kontroll på BVC på onsdag. Det ska bli spännande att se vad han väger, jag hoppas att han lagt på sig lite ♥

Men jag ska såklart göra saker ändå. Gå promenader, skriva blogginlägg, jobba med FORNI och alla andra projekt som vi kan pilla med hemifrån. Sedan ska vi sätta planen för vad vi ska göra om här hemma, vi gör en sista piff med hjälp av vår inredare Sanna och jag hoppas allt är klart i april. Viktigt att trivas med sitt hem när man är hemma så mycket.

Ha en fin måndag så hörs vi senare igen,
Puss!


Foto

  1. Jag tror att jag möjligen har Corona då jag är hostig, har dock inga andra symtom. Som en vanlig torrhosta mao. Stannar såklart hemma tills det går över 🙂

  2. Jag har haft torrhosta i över en vecka, ont i huvudet, trött…alla i mitt team har blivit sjuka. Min sambos mamma har blivit sjuk, är orolig om det är jag som smittat henne. Hoppas det inte är Corona!

  3. Tror eventuellt att vi har Corona. Känner oss sjuka hela familjen med hosta och allmän sjukdomskänsla. Jag är även tjock i bröstet och min astma har försämrats betydligt så jag behöver massa extra medicin. På ett sätt hoppas jag att det är Corona så att detta är så illa det blir, skulle luftrören bli sämre än nu kommer jag behöva bli inlagd :/

  4. Får inte ni hembesök av BVC på 8-månaderskontrollen? Kanske är olika över hela Sverige i och för sig. Jag bor i Närke och här kommer dom hem till en för att kolla säkerhet och sådär (tror jag)😊 kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi