Oslo Skin Lab boostar min hy inifrån och ut

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Oslo skin lab

Lyssnade du på min och Hamiltons podcast? Då vet du att Hamilton var besatt av Oslo Skin Labs som vi gjorde ett samarbete med under några av avsnitten förra våren. Det här var när jag var gravid så jag hade inte testat dem men kan säga att hon skötte införsäljningen ganska väl åt mig, haha.

När min förlossning och första tiden med bebis var förbi bestämde jag mig för att göra det jag kan för att bygga upp mig själv igen. Sakta men säkert gick jag från att vara någon som precis fött barn, till att bli lite mer mig själv. Jag började träna någon gång i veckan, gå långa promenader (okej, det har jag gjort sen några dagar efter förlossningen!), boka in tid för massage, naprapat, jag har gjort ultraljud för att se hur magmusklerna har växt ihop, kämpat med bäckenbottenövningar och återgått till en stabil hudvårdsrutin efter att ha tvättat ansiktet med tvål i några månader (hjälp!). Jag har börjat med hårvård som ska hjälpa mig att göra mitt hår starkt, går på regelbundna ansiktsbehandlingar och yogar så mycket som jag orkar och har lust med.

Allt det här – det gör jag för min egen skull. För att jag ska må bra och känna mig bra. Jag älskar att ta hand om mig själv och det blir extra tydligt efter att jag har tagit mig igenom allt vad det innebär att skapa, bära, föda och amma ett barn. Nu behöver jag ta hand om mig själv parallellt med att ta hand om min bebis.

Med det sagt tog jag fram förpackningen med Oslo Skin Labs som jag hade hemma efter i våras när vi poddade om produkten och så började jag testa den i vintras. Efter några veckors användande hörde Oslo Skin Labs av sig till mig av en slump och frågade om jag ville samarbeta med dem och jag sa att jag skulle återkomma efter att ha testat ett par veckor till.

Innan vi åkte till Sydafrika tackade jag ja och därifrån gjorde jag årets första post med dem!

När jag tänker på hur härlig den bilden som jag tog då (kolla här!) var jämfört med dessa nu blir jag förvisso lite ledsen haha, men de här bilderna representerar min vardag under dessa gråa mars-dagar och så är det med det.

Jag har i alla fall använt Oslo Skin Labs The Solution hela 2020 nu och är väldigt nöjd med den här produkten. The Solution från Oslo Skin Labs är ett kollagenpulver som boostar din hud inifrån. Som komplement till din vanliga hudvårdsrutin och dina hudvårdsprodukter hjälper den din hud att slätas ut, stramas åt och få en ny lyster. Eftersom den ökar hudens elasticitet motverkar den celluliter och ger en slätare hud över hela kroppen.

Jag har en låda med The Solution på kontoret och en hemma i köket. De levereras portionsförpackade så tar jag ett rör om dagen i min kaffe på morgonen, min lunch-smoothie eller bara med ett glas vatten. Ofta tar jag den faktiskt i min smoothie eftersom det känns som att jag dubbel-boostar huden då.

Som nybliven mamma är det här ett enkelt och effektivt sätt för mig att ta hand om min hud inifrån och ut. Jag fokuserar överlag mycket mer på inifrån nu för tiden och har med åren insett att om jag börjar inifrån och sedan tar hand om utsidan så får jag bästa och mest hälsosamma resultaten.

Att boosta huden med kollagenet The Solution varje dag är precis lika självklart som att använda min ansiktskräm varje dag – Oslo Skin Lab kommer få följa med mig hela året (minst) och jag ser fram emot att få höra om vad ni själva tycker om produkten! Många har efterfrågat mer skönhet så jag hoppas att detta känns som ett roligt steg.

För att fira samarbetet har jag en grym rabattkod till er:

Ange koden FORNI när du beställer på deras hemsida så får du 60% rabatt! Rabattkoden ger 60% rabatt på första beställningen när man blir medlem på The Solution. Fri frakt och ingen bindningstid. Medlemmar får alltid 30% rabatt på kommande utskick.

Klicka HÄR för att komma till sajten, läsa mer om produkten och nyttja rabattkoden!

Om du tycker om att grotta ner dig i studier så finns det massor att läsa om kollagenpulver och dess fördelar – här hittar du flera studier som kan vara intressanta för dig om du inte har så bra koll på collagen sen innan!

    1. Är det okej att använda kollagenpulver under amningen? Kan man ta multivitaminer som vanligt med kollagenpulveret?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi