Capsule wardrobe, sexpectations och recept

Åh gud, jag trodde att jag skulle hinna blogga loss idag men vettetusan om det finns tid för det… Snart ska jag och DanteBuskul och sen får vi se hur dagen fortskrider. Just nu sover han men fastnade med mejlen istället för bloggen, what to do…

Tills vidare får ni gotta ner er i vårt fantastiska innehåll på FORNI!

Mindre kända klädmärken att spana in istället för kedjorna

Vill du minimera risken att dyka upp på festen iklädd samma klänning som värdinnan? Då är det hit du ska titta. Linda har listat 5 olika butiker att shoppa ifrån istället för kedjorna!

The game we love to hate

Följer ni sexpectation i sin jakt på den perfekta mannen? Om inte så borde ni börja! Vår anonyma skribent är nämligen mitt inne i en het dejting-period.

Expertens bästa tips för att ge ditt hår volym

Volym i håret blir aldrig fel, men det kan vara väldigt svårt att få till. Därför har Louise träffat en expert på ämnet för att få reda på alla hemligheter om hur man får till det perfekta svallet. Experten är ingen mindre än Emelie som driver Hairtalk och är alla tjejers favoritfrisör. Har nog aldrig hört om någon som inte älskar henne faktiskt?

Recept: enkel sallad med rödbetshummus

Bara ett jävligt gott recept som vanligt från Amanda.

Michaelas vecka – 10 plagg 7 outfits

Har ni sett artikeln om capsule wardrobe utmaningen vi kör? Min vecka är klar och i artikel ovan kan ni se vilka outfits jag valde. Så rolig utmaning, haka på du med!

  1. På Instagram delade du en story där du hade på dig en ljusgrön(?) tröja med krage och länkade till det här inlägget – kan inte för mitt liv hitta den någonstans. Vaaaaart kommer den ifrån? SÅ FIN!

  2. Snälla, kika gärna på reklamfilmerna som ni har på bloggar osv som startar automatiskt med HÖGT ljud. Älskar Forni och din blogg men vågar knappt besöka sidan om jag inte är hemma själv på dagen/har hörlurar för att det helt plötsligt startar en reklamfilm :/

    1. VI ÄR PÅ DET! Förstår verkligen att det är ett problem för er som läsare och vi gör verkligen allt för att lösa problemet just nu. Så detta kommer vara löst inom kort! Tack snälla för att du hjälper oss att uppmärksamma såna här problem. KRAM

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi