WEEKLY PLANS

Hej snäckor,

Det blev en oplanerad paus från bloggen i helgen, vi var ute i fredags och resten av helgen var det återhämtning på schemat. Ni som följer mig på story vet att jag var rätt sliten haha. Idag mår jag bra igen, solen skiner i Stockholm och snart ska vi ut i det härliga vädret!

Vill faktiskt bara att dessa veckor ska gå nu. Så trött på alla sjukdomar, bakterier, Corona-stressen you name it. Längtar efter vår och skönare tider. Men har en härlig vecka framför mig – vi kikar!

Måndag: En oplanerad dag med Dantis. Ska nog gå och gunga i det fina vädret och sen fika med någon kompis.
Tisdag: Buskul med alla vänner och så lunch efter det. Får se om jag hinner med ett träningspass och manikyr på eftermiddagen.
Onsdag: Jag jobbar! Vi har en liten kick off med nya företaget jag jobbar med (mer om det inom kort) och sen blir det häng på kontoret.
Torsdag: Inspelning med NIVEA
Fredag: Lunch med Cilla och bara mysa omkring.

  1. Hej Michaela,

    Vill bara säga att jag är gravid i vecka 17 och har precis gått igenom alla dina inlägg med graviduppdateringar vecka för vecka. Jag har följt din blogg länge och läste inläggen även om som icke-gravid. Jag känner mig ganska ensam i bland annat min oro då ingen av mina nära vänner är gravid just nu och de hjälper verkligen att få läsa dina inlägg och få känna igen sig i allt i från oron (som nästan är outhärlig ibland) till alla känslor som det innebär att vara gravid. Har en dålig dag i dag där allt känns jobbigt men det känns mycket bättre efter att ha läst igenom dina inlägg, jag känner mig mindre ensam. Tack för att du är så öppen i din blogg och delar med dig så mycket, det hjälper verkligen mig och är säker på att det hjälper många andra också.

    Stor kram!!!

    1. Oj vilken fin kommentar, verkligen TACK. det är så fint att känna att man kan hjälpa någon med det man delar med sig av. Försök att lägga oron åt sidan just ikväll, kryp ner med en kopp te och något riktigt gott att äta i soffan och bara njut av din kväll. Massa kärlek <3

  2. Hej! Går det att göra nåt åt att det är högljudd reklam när man kommer in på sidan? Måste kunna läsa o natta samtidigt 😅

    1. Gaaah blir GALEN på den där reklamen, har bett banner-företaget som jag jobbar med att ta bort det och förbjuda ljud i reklam 1000 gånger men annonserna bokas in av annonsörerna själva så tror att de lyckas slippra igenom ibland genom att inte fylla i att det är ljud typ? Ska kolla igen!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi