Torsdag

Tack för all omtanke och kärlek ni har skickat senaste dygnet. Det är ledsamt när fina personer går bort och man måste få sörja dem. Jag är glad att jag tog en dag igår till att bara vara ledsen, för sorg behöver få tid och plats i kroppen. Den känns liksom på ett speciellt sätt, olikt alla andra ledsamheter. Jag tog en välbehövlig ledsen dag igår och när mina killar kom hem njöt jag av att ha dem nära.

Idag gick jag till kontoret med svullna ögonlock och skör kropp. Men det kändes bra att komma hit. Vi har ägnat hela dagen åt att tömma vårt rum och istället flytta in i vårt tillfälliga rum. Vi har ju suttit tillsammans ett stort gäng vänner men nu delar vi upp oss istället. Jag, Linn och Daniel + våra team kommer fortsätta sitta tillsammans här på No 18 fast i ett nytt rum på en ny våning. Det nya rummet är supermysigt och våningen är helt fantastisk. Loungeytorna är magiskt snygga och så finns det bra med space för möten! Det finns även telefonrum och konferensrum i nära anslutning till vårt kontorsrum så det blir perfekt för oss!

Men som sagt, i en månad framåt sitter vi i ett tillfälligt rum och det är faktiskt det första rummet vi flyttade in i här för precis fyra år sedan. Gud så mycket som har hänt sen dess… jag är glad över att vi sitter kvar på No 18 i alla fall för jag älskar det här kontoret!

Nu ska jag försöka jobba ikapp det jag missade igår, vi hörs snart igen. Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi