Safari, beer-pong och giraffer

Här kommer en försenad helg i ett lass bilder! I fredags åt jag och Bosse med bebisarna lunch på BodyBuddy. Vi fikade efteråt med kaffe och kakor.

Efter lunch och fika blev det en långpromenad och några ärenden innan vi gick hem och lekte.

När kvällen kom åt vi bara middag och tog det lugnt.

Så blev det lördag och vi fortsatte med slappandet hemma. Det är riktigt mysigt att ta det lugnt hemma när ens bebis inte är galen haha.

Färsk frukt och äggmackor till frukost!

På eftermiddagen kom mina föräldrar och hämtade Dante som skulle sova där så att vi fick ett egen dygn. D stack iväg till gymmet och jag hade några timmar helt för mig själv – sjukt välbehövligt. När kvällen kom gjorde jag mig i ordning i safari-tema innan det var dags att ta en taxi till kvällens middag.

Vi var hembjudna till Petra och Markus på middag och Sydafrika-reunion!

Temat var safari så Puck var utklädd till en gullig liten giraff när vi kom :’) Sen fick hon såklart ta av sig den och vara fri!

Innan middagen spelade vi beerpong – tjejerna mot killarna! Det var en jämn match men vi förlorade. Trist bara att det bara var jag och Linn som drack i vårt lag haha…

Till middag bjöd de på en asiatisk förrätt med lax och friterade rischips som var helt sinnessjukt god!

Och en salsicciapasta med gurksallad till varmrätt, MUMS!

Världens gulligaste trio

Och en helt sinnessjukt god efterrätt som Markus gjorde – chokladtårta extra allt med daimtopping. Herregud jag rullade hem efter den här kvällen!

Jag kom hem strax efter midnatt men hade så svårt att sova eftersom jag visste att jag verkligen behövde sova, en klassisk låsning… vid halv två somnade jag äntligen och sov till 09. Vaknade utvilad och lagade bananpannkakor!

Efter frukost la vi oss i sängen igen. Herregud den lyxen…

Sen gjorde jag en grovrensning hemma. Sorterade alla Dantes kläder från första halvåret i olika lådor, tog ner i källaren och la in i olika skåp. Det kändes SÅ skönt och RENT när det var klart!

Sen kom lilleman hem efter världens roligaste dygn med sin mormor och morfar.

Vi gick bort till Giretto och åt söndagspizza med mina föräldrar!

Sen gosade vi sönder honom resten av söndagen ♥

  1. Åh, behöver råd för hur man lyckas med barnvakt! Har det alltid gått bra för Dante att vara/sova borta? Har ni gjort något speciellt för att det ska fungera? Min son som är typ precis lika gammal som Dante har tidigare kunnat vara hos sin farmor själv men helt plötsligt vid 6 månader började han bli blyg mot exakt alla utom oss (även folk han tycker om) och nu vid 7 månader verkar han ha kommit in i någon separationsfas och att vara utan mig Går. Inte. Alls. Med en bebis som sover skit (relaterar så mycket till det du skrivit om Dantes sömn) skulle jag så himla mycket behöva avlastning men det känns omöjligt nu när han bara är ledsen utan mig. Han har alltid varit en social och träffar sin farmor flera gånger i veckan så förstår inte varför det plötsligt blir kaos. Har du några tips?

  2. åhh va dhar ni för färg i sovrummet? 🙂 älskar blått i sovrum ger en sådan lugn känsla.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi