Min fina, omtänksamma, varma och modiga vän.

I måndags fick jag reda på att min vän Eva drabbats av en hjärnblödning och imorse möttes jag av beskedet att hon inte klarat sig.  Mina vänner känner till Eva som ”Eva min tandblekningstant!” för det var så vår vänskap började. Jag gick och blekte tänderna hos henne första gången när jag var 19 år. Det tog två timmar och på den tiden kom vi på att vi hade många gemensamma intressen: kärleken till Italien, viljan att hela tiden utvecklas och stora drömmar. Jag mådde skit när jag träffade Eva första gången så hon tog med mig på en kurs i personlig utveckling och det var väl så vår vänskap kom till. Under åren har vi setts regelbundet, pratat i telefon, jag har tagit alla mina nära till henne för tandblekning och suttit i hennes lilla fåtölj bredvid och pratat om livet. Hon har varit på mina lanseringar och när jag var gravid ringde jag henne mitt i ett break down.

När vi sågs förra veckan för en fika ville hon ha råd om hennes ”spirituella studio” som jag kallade det. Hon planerade nämligen att gå ner i tid på tandblekningen för att hålla på med allt ifrån hypnos till coaching i det ena rummet i hennes lilla salong.

Att vara över 70 år, utbilda om sig och förverkliga sina drömmar är så coolt. Eva har aldrig varit för gammal för någonting, för man bestämmer själv hur gammal man är.

Jag är så glad över att vi sågs i förra veckan. Att jag fick träffa henne en sista gång och att hon fick träffa Dante. Men det är jobbigt också, för det gör henne så färsk inuti mig. Och det känns så orättvist att det här hände henne.

Min fina, omtänksamma, varma och modiga vän. Åh vad jag kommer sakna dig.

 1. Tack för du skriver så fint om min älskade Mamma! Hon tyckte så mycket om dig och pratade alltid så fint om dig. Vi uppskattar det oerhört mycket ❤️

  Lena

  1. Lena <3 Tack för att din mamma fanns och lyste upp mitt liv med små glimtar under årens gång. Bäst är hon. Massa kärlek till er <3

 2. Hej Michaela,
  Jag har en fråga till fråga Forni:
  Kan inte du berätta lite mer om din resa i personlig utveckling? Vad har du gått för kurser etc?

 3. Eva. <3 Träffade henne bara en gång och det är för många år sedan nu, säkert typ sju åtta år sen. Men vilken rar kvinna, minns hennes värme och fina sätt. Himla duktig på sitt jobb också, speciellt för en som alltid varit lite nervös inför tandrelaterade besök. Beklagar sorgen <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi