WEEKLY PLANS

Ny vecka och jag vet inte om jag någonsin kommer att vara utvilad igen, men jag är i alla fall inte helt levande död idag. Bara 97% levande död typ. Mina föräldrar hade ju Dante lördag till söndag så att vi fick lite egentid och det var underbart – men jobbigt också för man saknar honom så mycket… när jag skulle sova försökte jag att njuta men just då gjorde det ont i kroppen av saknad och jag kom inte till ro. Det blir ännu mer stressigt när man tänker att man måste passa på och sova för man får bara en endaste liten natt. Och den natten blir värd mer än guldpengar, så blir man stressad av att man slarvar bort den.

Nåväl. Jag sov sju timmar i sträck och det är mer än vad jag gjort sen första veckan i december när vi tog in på hotell och jag sov tio timmar i sträck. Tänker ofta på den natten haha…

Det här är en riktigt härlig vecka. Jag hoppas att vädret håller i sig för Stockholm är så vackert just nu, och om det gör det ska jag passa på att promenera i solen en del. Annars ser veckan ut såhär:

Måndag: Lunch på Lidingö hos Amanda med några tjejkompisar (och bebisar!)
Tisdag: Jag ska ta en promenad med Kajsa på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag bleka tänderna hos Eva som jag blekt hos i elva års tid (!). Tänkte hinna med ett träningspass också!
Onsdag: Heldag på kontoret. Jag har ett möte med ett varumärke som jag ska jobba med hela 2020 – ÄLSKAR att jobba med kunder på lång sikt och är så glad för att detta varumärke ville jobba ihop. Ska få in ett träningspass här med tänkte jag, om jag har kommit ner till iaf 95% levande död…
Torsdag: Heldag på kontoret. På eftermiddagen ska jag spela in en film för Grounded Factory.
Fredag: Babysim och lunch med Bosse & August!

Lets go sista veckan i helvetes-februari! MARS VI SES SNART!

Nejjj men så fin look detta var. Längtar ihjäl mig efter våren. Bild härifrån!

  1. Testa att ta Ashwaganda som tillskott det är en Ayurvedisk ört, hjälper till när ens binjurar är ur fas. Hjälper en att återhämta sig och att sova bättre, anses vara en adoptogen som är speciellt bra för kvinnor. 🙂 Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi