Karriär, matlagning och mode

FORNI finns just nu många bra, och peppiga artiklar som passar min sinnesstämning – taggad på att jobba, överleva och planera (hehe).

Spana in artiklarna nedan där vi planerar 2020, lagar bra och nyttig mat och sätter upp mode-nyårslöften!

Hur du planerar ditt år på bästa sätt + gratis kalender

Har du kommit igång med ditt nya år än? Om inte så kan du ta hjälp utav denna artikeln för att planera upp ditt 2020. Du kan dessutom ladda ner en gratis kalender i artikeln – tips!

3 veganska recept med röda linser

Att laga mat med linser är både nyttigt och billigt – men inspirationen tar ibland slut. Då kan du luta dig mot denna artikeln och kopiera recepten rakt av. Jag tycket att lins-bolognesen låter fantastisk, mums!

Accessoarer att införskaffa inför våren

Behöver du piffa upp dina vinter-outfits men vill inte gå all in på vårmodet än? Då är det accessoarerna du ska satsa på! I artikeln finns vårens hetaste accessoarer, och jag har en känsla av att jag kommer att satsa på halsbanden. Vilken detalj blir din nya favorit?

Vad är skillnaden på serum, essence, olja och ampuller?

Det finns många olika skönhetsprodukter att använda nuförtiden, men hur ska man egentligen använda dom? I artikeln förklaras skillnaden mellan det olika produkterna, när du ska använda dem och vad dem innehåller. Ja, allt du vill veta om produkterna finns i artikeln!

3 (mode) nyårslöften du borde ha med dig in i det nya året

Hur ska man tänka för att ha en hållbar och bra garderob? Det går vi igenom i denna artikeln! Sätt upp ett mode-nyårslöfte år 2020 och se hur din garderob ser ut vid nästa årsskifte, spännande va?

  1. Ni har verkligen lyckats bra med forni.se! Älskar mixen mellan mode, skönhet och livsstil. Påminner om Elle men på något sätt känns ert innehåll mer relevant.
    Ha en fortsatt fin dag!
    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi