Bebisar och influencermammor i mängder

God kväll fina ni,

Hoppas att ni har haft en magisk tisdag!

Jag har haft en toppendag som avslutades med kräkfest i hela sovrummet. Vi har ju sjukt nog inte en tvättmaskin i vår lägenhet pga typisk sån grej vi sagt att vi ska installera men inte orkat göra… innan Dante tvättade vi inte själva men nu är det ju tvätt hela jävla tiden och jag håller på att tappa det. Önskar mig en tvättmaskin mer än en ny Chanel-väska… haha. Så ska nog kolla upp möjligheterna över att få in en asap. Jag tror att vi måste ta bort badkaret om vi ska få plats med en i badrummet men jag ska se om jag kan hitta någon mini-liten så att vi kan ha kvar både dusch, badkar och få plats med maskin. Nu jäklar.

Jaja, spyfesten är över och det luktar surt i hela lägenheten. Skulle gått ner i tvättstugan men den är såklart uppbokad ikväll (den är bokat ca 1 gång i veckan, givetvis den kvällen jag behöver den som mest). Får väl gå upp och göra det imorgon bitti innan jobbet.

En vanlig dag i en mammas liv!

På tal om mammor så var jag på ett supermysigt event igår på Portal! Kenza lanserade en babykollektion för Kuling som var sååå fin. Det var bebisar och mammor i stora lass, vi åt massa god mat och underhöll varandras bebisar bäst vi kunde. Jag tycker det är så mysigt att alla är så hjälpsamma mot varandra och uppskattar verkligen att umgås med mina branschkollegor som också är mammor – det är inte alls någon fasad utan väldigt ärligt, öppet och ofiltrerat vilket jag älskar. Nedan följer en bildkavalkad från eventet! Tack snälla alla för en härlig lunch.

Fotograf: Joseph Eriksson

  1. Sååå rolig och verklig bild där Kenza i bakgrunden luktar på Nikolas rumpa om det kommit bajs. Undra hur ofta man gör det som mamma? Har två söner och lillebror kom bara en dryg månad efter Dante så det är så kul att följa dig!

  2. Jag hade aldrig överlevt utan vår lilla toppmatade tvättmaskin här hemma! DET ÄR LIVETS RÄDDNING att ha en egen i hemmet, och kommer vara det första jag kommer att rekommendera till alla gravida kvinnor därute haha. Spring och köp en tvättis fort som tusan! Har dessutom köpt en ny nu och ingen är gladare än jag! SÅ VÄRT ALLA KRONOR <3

    1. Haha okej jag tittade precis på en! Vilken har du? Ska gå förbi Elgiganten! Behöver man bara kunna dra sladden till tvättmaskinen till ett avlopp då eller? Så den kan stå typ bredvid badkaren? Så många frågor haha…

  3. Borde vara möjligt att installera en tvättmaskin i köket om det känns för trångt i badrummet! Kan ha tvättmaskinen i ett underskåp, så som man har diskmaskin! Så går det att ”gömma” tvättmaskinen.
    P.S. Du ser så fin ut! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi