Alla hjärtans dag och 30-års firande

Nämen hej gosungar!

Här är det fredag och ALLA HJÄRTANS DAG! Jag, Dante, Bosse och August går ju på babysim varje fredag så efter det mötte vi upp Petra för lunch på Diplomat. Dante var klädd i kärlekens färg dagen till ära! Jag var osminkad och i mina sunkigaste kläder för det är svårt att piffa sig i en simhall haha…

Två bebisar som umgås jämt utan att fatta det pga bebisar fattar inte speciellt mkt haha. Och två tjejer jag inte får nog av!

Det blev köttbullar, kaffe, snickerskakor och häng innan vi gick förbi Adoores utförsäljning allihopa. Efteråt tog jag en promenad med Dante i det härliga vädret innan vi gick hem igen.

En nyvaken Dante ett par timmar senare. Stirrblicken och det ruffsiga håret på den lilla hjässan haha jag dör <3

… fem minuter senare 🙂

På kvällen fick jag Alla hjärtans dag-presenter! Ett D från Blue Billie och produkter från Molton Brown, dessa två och ett doftljus som doftade heeelt otroligt. Så glad!

Sen åt vi pasta, drack rödvin och pratade om sommaren. Efter middagen såg vi Bohemian Rhapsody och det var fanimig den bästa filmen jag sett på väldigt, väldigt länge. Freddie Mercurys mörker var så väl iscensatt och jag kunde stundtals känna igen mig i det – herregud så sorgsen jag var när jag var yngre. På middagen i lördags pratade vi om det här med att åldras och om jag får säga det bästa med att åldras så är det nog att jag växer ifrån allt mörker som jag bar på när jag var ung vuxen. Jag är mycket, mycket mer tillfreds med mig själv idag. Tackar universum och min egen personliga utveckling för det!

Anyway, se filmen om ni inte redan gjort det för den är 5/5.

En riktigt perfekt dag i livet faktiskt.

Och så blev det lördag – god morgon! Fattade aldrig grejen med sovande bebisar innan jag själv fick en men nu förstår jag för det är fasiken magi. När de sover och sen de där första nyvakna minuterna innan härjeriet börjar. Man vill bara MOSA SÖNDER DOM för de är så söta.

Vi gick upp och åt frukost, jag hade fått ett bud med Garants nya broiche-bröd dagen innan som vi bestämde oss för att testa. D gjorde en salt och en söt fattig riddare till mig! Den salta fick bli med smält prästost och den söta med blåbärssylt, kanel och socker. NOM NOM NOM

Efter en promenad kom mina föräldrar för att fika och hänga med Dante medan vi gjorde oss i ordning.

Tada! Hade på mig byxor från Andiata, jacka från H&M, blus från Ahlvar och väska från Chloé (liknande här).

Vi skulle som sagt fira att Sam fyllt 30 år med en helkväll och jag var sååå taggad. Det är extra lyxigt att gå ut med familj när man har bebis för då kan man koppla av mer eftersom man är flera som hjälps åt.

Först var det fördrink hos deras föräldrar men då var det Dante som fick den första presenten 🙂 Sam och Emma har varit i New York så de hade med sig detta set. Perfekt för honom att ha när han börjar förskolan!

Sen blev det snittar och en Dom Perignon från -04 som Sam hade med sig. Jag ääälskar ju champagne och detta är en riktigt bra en…  njöt och snodde även åt mig D’s glas eftersom han ändå inte är så förtjust i de förtrollande bubblorna. Han föredrar typ en burköl framför champagne haha. Tur för mig!

Tre killar jag tycker riktigt mycket om. Jag och D började ju ses på Sams födelsedag, då var han 23 år… time flies!

Vid åtta hade vi bord på Allegrine i Vasastan, vi har varit där tidigare och jag gillar det verkligen! Det var för övrigt första gången vi var ute och åt middag i Stockholm med Dante. Vi var ju ute med honom varje kväll i Sydafrika men aldrig hemma.

Kan avslöja på en gång att det gick hur bra som helst och att han sov hela middagen förutom för lite mat vid 22-tiden 🙂

Familj ♥

Vi åt ostron till förrätt och sedan tog jag och Emma dovhjort till varmrätt som faktiskt var en av de bästa varmrätterna jag ätit i Stockholm på länge. 10 poäng!

Dante och hans farfar ♥

Vid midnatt avslutade vi middagen och tog en taxi hem, jag somnade tacksam och lycklig, härlig känsla.

Igår var det söndag och vi åt omelett med grönkål och hummus till brunch!

Sen ringde kaninens farföräldrar och frågade om de fick ha honom på eftermiddagen – absolut!

En kvart senare satt vi i ett knäpptyst hem utan bebis. What to do? Eh lägga sig i soffan, kolla på film och äta bullar såklart. Livets liv.

Sen förberedde jag veckans capsule wardrobe-utmaning!

Och la en lyxig söndagsmask från La Mer. Vid 19-tiden kom kaninen hem igen, då nattades han och vi åt en middag innan det blev mer soffhäng.

Riktigt härlig helg!

  1. Hej hopp. Jag är nyfiken hur ni har valt att göra med Dante och språk och om pappa pratar prrsiska med Dante. Eller kanske du pratar italienska med Dante och D svenska?

  2. Håller med om det du skrev om att mörkret lägger sig mer och mer ju äldre man blir, i alla fall för mig. När jag var yngre var jag så otroligt märk, deppig och bara en riktigt sorgsen person. Idag tror jag inte att jag skulle hamna där igen om inte något riktigt katastrofalt skulle ske, om ens då. Det är så fint att bli äldre ändå <3

  3. Man älskar väl ändå sina svärföräldrar! Jag blir på riktigt lite tårögd när jag tänker på mina, är så otroligt lycklig över att mina barn får ha dem som farmor och farfar. Dante verkar ha väldigt mysigt med sina:) Är han deras första barnbarn?

  4. Älskar verkligen inlägg som dessa, om livet och dagarna bara! Den jackan från hm, har du köpt den nu? Hittar ej på hms hemsida och är så lik en jacka från toteme tidigare kollektion jag suktat efter

  5. Tänkte våga mig på ett litet tips ang. Dantes mag/sömnproblem, Gud vad både Dante och ni kämpar på! Heja, heja er! Det jag tänkte tipsa/fråga om är ifall ni har kollat upp kiropraktik för bebisar? Jag har bott i Frankrike i många år och där är det nästan norm att ta med sin bebis till en kiropraktor eller fysioterapeut för att göra små justeringar, kan hjälpa med matsmältningen, släppa på spänningar m.m. hos dem små. Stort tips som jag absolut tycker att du ska kolla upp och eventuellt testa! Värt ett försök tänker jag 🙂 Lycka till! <3 Kram!

  6. Hej, jag har en son på 2,5 år. Vi har umgåtts till och från med olika barn under hans få år i livet. De barn och vuxna han hängt med sen liten är nog hans favoritpersoner <3 och om vi träffar en av de vi hängde mycket med de första 9 månaderna men inte så mycket efter (pga föräldraledighet slut) så märks det att barnen minns varandra på något skumt sätt!
    Det är så spännande med de smås relationer tycker jag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi