Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag till VÄRLDENS bästa blogg och bloggläsare ♥

Hur firar ni kärleken idag?

Jag firar med babysim på förmiddagen, kan faktiskt inte tänka mig en bättre start på kärlekens dag. Efter det ska vi äta lunch med Petra, Bosse och August! Blir lunch på Diplomat och kanske bubbel eller kaffe och semla tillsammans efter lunchen. Ikväll äter vi middag hemma, jag har önskat pasta och rödvin så det får det bli. Brukar ofta få min vilja igenom på dessa dagar eftersom D inte är lika brydd hehe, tur det. Hoppas ni får en magisk alla hjärtans dag och sprider extra mycket kärlek där ute!

Ni är bäst!

Förra året åt jag lunch med Petra och frågade henne om hon ville bli gudmor åt Dante. Det ville hon! Åh det var en så mysig lunch <333

På kvällen åt vi 3-rätters hemma och pratade om vår bebis som växte på i min mage, jag var i v. 19 tror jag. Idag firar vi med honom, livets jäkla liv ändå ♥

  1. Min pojkvän gjorde slut förra veckan så är lite ledsen idag 🙁 Trodde jag skulle få fira min första alla hjärtans dag på riktigt den här gången, men det blev inget med det. Vi är båda ledsna över att det tagit slut men han behövde ta tid att ta hand om sig själv eftersom han inte mår/har mått så bra. Någon som har tips hur man går vidare men ändå är kvar som vänner?

    1. Åh. Kände med dig… Blev lämnad i somras och mådde fruktansvärt dåligt. Jag blev nästan besatt av tanken att jag och mitt ex skulle vara vänner för att ha kvar honom på NÅGOT sätt, och det blev också som en livlina för honom att han visste att han bara kunde “dra i mig” när han kände sig lite osäker på om han gjort rätt beslut. Problemet var att jag mådde illa av sorg efter varje gång jag träffat honom för jag fick ju bara 50% av honom när jag ville ha 100.

      Tänk att ni kan vara vänner sen, EFTER att du kommit över honom! Så tänkte jag och det var en oerhört trygg tanke när jag mådde som värst men nu när jag inte är kär i honom längre vill jag faktiskt inte alls vara kompis med honom. Ta en dag i taget <3

      1. Tack för svar! Jag känner att du har rätt med att vi nog behöver komma över varandra och veta vilka vi är som personer på varsit håll först. Jobbigt bara när man varit varandras bästa vänner så lång tid.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi