Så använder du mina favoritprodukter för håret

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Maria Nila

Det kan vara svårt att veta vilka produkter man ska använda för att få till just ditt hår på det viset du vill ha det. Att testa sig fram tar tid, men vill du ha ett liknande resultat som mig så kan du kopiera min hår-rutin från det här inlägget! Min tre favoritprodukter som passar mitt hår bäst just nu är:

 1. Maria Nilas hårmasker
 2. True Soft Argan Oil
 3. Power Powder

Med dessa produkter kan jag fixa till allt ifrån min vardagsfrisyr till min jag hinner inte tvätta håret för att jag har ett barn-frisyr. Som ni vet har jag använt Maria Nila i flera år nu och det roligaste med varumärket är att jag hela tiden hittar nya favoriter i deras sortiment. Power Powder är min senaste favorit, det lanserades i höstas och först ville inte mitt hår riktigt samarbeta eftersom det var så slitet efter förlossningen. Nu har det återhämtat sig bättre och power powder har blivit en favoritprodukt! Som jag sagt innan är Maria Nilas dofter en av deras stora fördelar, ett Maria Nila-hår doftar liksom härligare än allt annat.

Well, här kommer mina tre favoriter och lite information om dem i alla fall!

Maria Nilas hårmasker fungerar som en vårdande och näringsgivande kur för håret. Man applicerar dessa efter schamponering helst i handdukstorkat hår, då masken har lättare att tränga in om håret inte är helt blött. I en drömvärd hade man alltid hunnit att handdukstorka håret emellan schamponering och hårmask, men som stressad mamma är det inte alltid möjligt. Men jag brukar tänka på att krama ur håret noggrant så att masken får bra förutsättningar för att göra nytta! När masken har suttit i 10 minuter tvättar jag ur den och avslutar med balsam. Håret blir verkligen så mjukt och fint efter en sån här kur!

Maria Nilas hårolja, True Soft Argan Oil är magisk! Den doftar underbart och lämnar håret återfuktat och glansigt. Oljan är framtagen för torrt hår, vilket är perfekt för ett trött mamma-hår som behöver boostas med fukt. Någon som jag tycker är extra bra med Maria Nilas hårolja är även att den är färglös. Många håroljor innehåller färg, vilket gör att din naturliga färg kan påverkas – men Maria Nilas hårolja är alltså helt färglös och kan användas i vilken hårfärg som helst. 

Power Powder som är en relativt ny produkt i Maria Nilas sortiment är en given favorit hos mig. Jag gillar att dra håret åt sidan och ha en voluminös frisyr. För att skapa den frisyren är produkten perfekt. Man applicerar pudret i ett torrt hår och puffar ut formulan genom pumpen nära hårets rötter. Därefter gnuggar man in formulan till önskad volym. Var försiktig med appliceringen, man behöver bara använda en liten mängd av formulan för att få till ett bra resultat. Så man får mycket för pengarna i denna lilla burken!

Jag älskar som sagt allt från Maria Nilas sortiment, men dessa tre produkter är nuvarande favoriter hos mig. Om ni inte har testat deras produkter är det läge att göra det nu – för jag har en rabattkod till er.

Ange Forni20 så får ni 20% på en hel beställning på hemsidan! Rabattkoden gäller fram till den 1:e mars på hela sortimentet. 

Kanske finner du också en ny favorit-produkt i deras sortiment? Puss!

 1. Postade en kommentar här för ett par dagar sedan men jag måste ha råkat gjort något fel för nu är den borta.
  Min fråga var iallafall:
  Hur kommer det sig att du inte svarar på kommentarer/frågor vi läsare ställer i kommentarsfältet? Jag har frågat så många gånger men aldrig fått något svar från dig. Är det för att jag inte skriver ”till frågor med forni”? 🙂
  Gillar din blogg jättemycket och är genuint nyfiken kring den delen med att ”umgås” lite med oss läsare i kommentarsfältet. Kram

  1. Hej Cissi!

   Klickade på din ip-adress nu men fick inte upp att du har kommenterat en enda gång tidigare (du kan ju ha kommenterat från en annan enhet!).

   Sen jag fick Dante så hinner jag inte svara på kommentarer på samma sätt, men alla läggs in i veckans frågor och så tar jag med de som hinns med och det blir de frågor som känns mest relevanta eftersom jag inte kan svara på alla. Men om du har frågat saker flera gånger bör jag ha tagit med någon av dina frågor i mina frågeinlägg!

   Jag svarar på kommentarer i kommentarsfältet 1-2 ggr i veckan här på bloggen och umgås ju genom att skriva blogginlägg varje dag vilket jag tycker räcker mer än väl med tanke på att jag fortfarande är mammaledig (sitter t.ex. och svarar på kommentarer nu kl 19.42 en måndagskväll istället för att koppla av när min bebis sover 🙂

   Skriv dina frågor som ett svar till den här kommentaren så lovar jag att svara!

   Stor kram!

 2. Hej!! Tack för svar. Jag förstår verkligen att du måste prioritera din tid på annat. Hoppas du inte tog illa vid dig av kommentaren.

  Jag har bl.a. nyligen kommenterat på senaste inredningskollaget och frågat efter en lampa, och på ditt senaste ”hsp-inlägg” det borde vara samma Ip.

  Men jag förstår att det finns mer intressanta frågor du vill lyfta!

  Tack för att du tog dig tid nu!
  Kram!!

  1. Jag tog absolut inte illa upp! Om jag inte har svarat om lampan så är det nog för att jag inte vet var den är ifrån :-), ang HSP, kommentera igen så svarar jag! Stor kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi