Detaljer som gör ditt hem lite finare

Innehåller annonslänkar

Stor kruka / Doftljus hus / Doftljus svart / Vit vasSvart lampaKorall dekoration

Kuddfodral / Ljusstake / Svart lampaBeige vasFat / Doftljus

Doftljus / Bordslampa / Förvaringsbox i rotting / FatStor vas / Skulptur

Som ni vet gör vi om hemma för tillfället så mina tankar går mycket i inredning och dekoration… det finns sååå mycket fint där ute men det gäller ju att försöka få till någon sorts helhet hemma. Jag älskar jordnära färger som ni vet, medan min kära fästman är mer för färg. Vi har äntligen hittat en balans hemma som känns 100% rätt. Just nu inväntar vi vårt soffbord och två till lampor som är de lite dyrare köpen och så ska vi få till all dekoration i hemmet. Här är ett gäng fina grejer jag fastnade för online… mmm. Tänk vad mycket fina saker det finns där ute!

  1. Hej Michaela! Har bestämt mig för att unna mig en weekend bag när jag tar examen! Vilken weekend bag hade du köpt med en budget på ca 800€? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi