WEEKLY PLANS

Jag erkänner det – igår längtade jag till kontoret. Jag älskar min bebis men han har varit så fruktansvärt gnällig och sovit sjukt dåligt hela helgen, så att gå till kontoret idag kändes som ett välbehövligt break. Det är lättare att ha ork om man får pauser ibland, det känner i alla fall jag så idag tankar jag energi på jobbet!

Det här är ju kärlekens vecka! På fredag är det Alla hjärtans dag och hela veckan tänkte jag bara mysa loss ordentligt. Helgen var väldigt lugn så jag ser fram emot en vecka med lite mer fart i. Jag har så sjukt ont i ryggen efter en sträckning förra veckan så behöver få till några turer till gymmet, annars vet jag inte hur jag ska orka bära Dante om det fortsätter såhär.

Jaja, inget mer än så att dela med mig av just nu. Jag har precis ätit lunch, det blev lax med kokt potatis, rotfrukter och sallad på kontorets restaurang och snart ska jag dyka ner i ett gäng olika projekt. Såhär ser veckan ut!

Måndag: Planeringsmöte med team FORNI, heldag på kontoret, skriva samarbeten och pricka av att göra-listan. Efter jobbet tänkte jag träna innan jag promenerar hem igen.
Tisdag: Buskul (sångstund för bebisar) på morgonen, lunch med Amanda & Sofia, träna på eftermiddagen och fixa fransarna.
Onsdag: Heldag på kontoret, lunch med Petra och Steffi, kanske träna på eftermiddagen.
Torsdag: Möte på fm, kollektionsvisning för Soft Goat vid lunch och möte på em.
Fredag: Alla hjärtans dag!!! Babysim på förmiddagen och sen Alla hjärtans dag-lunch med Petra och Bosse. Längtar!


Foto

  1. Hej! Vad eller hur tränar du när du har ont i ryggen? Jag lider själv av en dålig rygg och tycker det är svårt att få till träning, utan att göra det värre. Vore tacksam för tips!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi