Valentines day med Lace Laboratory

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Lace Laboratory

På fredag är det Alla hjärtans dag! Som jag längtar! Jag vet att det råder olika åsikter om den här dagen men personligen tycker jag att det är fint att vi avsätter en dag för att fokusera lite extra på kärleken. Jag förstår grejen med att kärlek ska firas varje dag och håller absolut med om det, men det är lätt att romantik faller lite mellan stolarna en helt vanlig tisdag (speciellt med barn, hehe…).

Därför är det underbart med den här dagen för då blir man påmind om att ta hand om de man håller kär lite extra!

Vad ska ni göra på Alla hjärtans dag i år?

Vi ska göra det vi brukar göra: öppna en god flaska vin, laga pasta, jag brukar köpa hem någon stor bukett med snittblommor och om vi känner för det skämmer vi bort varandra med någon liten gåva.

Speaking of valentines… så vill jag tipsa er om en mycket fin present till dig själv eller att önska av din älskling. Trosorna från Lace Laboratory är de absolut skönaste och bästa trosorna jag har testat så därför utser jag dem till en strålande Alla hjärtans dag-present!

Du kan ju unna dig en present till dig själv också, som jag brukar göra vid de flesta högtider haha.

Jag har en rabattkod till er lagom till kärlekens dag, så om ni anger koden FORNI15 får ni 15% rabatt på hela sortimentet fram tills den 14/2!

In här (klick!) för att komma till underklädes-himlen.

Hur fin är inte deras röda modell? Jag tycker att dom har fått till den röda färgen i en så lyxig nyans! Lace Laboratory utökar dessutom sitt storleks-spann nu i februari så håll utkik på hemsidan då dom släpper storlekar upp till XXL.

Eftersom trosorna är så stretchiga som dom är och har ett ganska brett resårband så sitter dom magiskt skönt även genom en graviditet! Så om du är gravid eller planerar att bli det så kan du leva i dessa både under graviditeten och efter. De anpassar sig helt enkelt efter dig.

Hoppas ni får en underbar alla hjärtans dag!

Kom ihåg att skäm bort er själva lite extra och sprid så mycket kärlek som ni bara kan ♥

  1. Har också Lace laboratory och tycker att de är riktigt bra! Efter att genom åren ha testat runt många olika trosmodeller så måste jag nog dock säga att hanky panky är snäppet skönare (färre sömmar). Men båda är fortfarande riktigt bra trosor som jag rekommenderar! Smaken är som baken delad haha 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi