Torsdag

Hej snäckor,

Har ni haft en fin dag? Min dag har gått i ett och när ungen väl sov la jag mig i soffan och tackade för mig. Att ta hand om bebis från 06.30 (D skulle iväg på tidigt möte) fram till 17.00 när han kom hem och kunde avlasta och på toppen av det behöva sätta sig och jobba i samma sekund som han somnat… nä det blir lite mycket. Hjälpte ju inte direkt att han var vaken halva natten. Firade hela spektaklet med att sträcka ryggen och nu är jag rädd att det kommer bli värre.

MEN Dante har faktiskt varit helt underbar idag så ingen fara på taket, tar lite på krafterna att ta hand om en bebis bara. Imorgon ska vi på babysim och sen ska jag till kontoret så då får jag hämta andan lite 😉 Innan vi går på helg där MYS står på schemat.

Anyway, ville bara kika in och säga hej. Nu ska jag äta upp mina jordgubbar och titta på Alla mot Alla. Puss!


Dante och Steffi på lunchen idag, hade en så mysig lunchdejt med Steffi och Stina – Dante hade det super och skrattade hela lunchen. Älskar att min lilla kille älskar människor lika mycket som jag gör!

  1. Hej!

    Jag är nyfiken på hur ni gör med Dantes sovstunder under dagen? Var, när och hur söver du honom?
    Har en 5 månaders hemma och tycker det är så svårt att ta mig ut med honom och tajma hans naps. Hemma kör vi på vaken 2 timmar, vila och så håller det på till läggdags. Inga problem. Men så fort vi ska iväg, möta upp någon på lunch eller åka hem till någon vän så resulterar det ofta att han inte får sin vila innan eller vaknar till =övertrött venis. Har du några supertips?
    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi