Tisdag och kompismiddag

Hej favoriter,

Hur mår ni den här tisdagskvällen? Jag mår rätt bra faktiskt. Dante vaknade först vid 06 men jag lyckades få honom att somna om och han sov till 07.50 sen, HEJA! Sen var det lite fix hemma i lägenheten och vid lunch promenerade vi bort till Buskul. Efter lunch hade mamma Dante resten av dagen och jag hade en ansiktsbehandling inbokad, men det hade blivit ett missförstånd med tiderna så när jag kom dit fick jag vända. Det är sjukt vad ledsen man blir över en sån sak sen man blev mamma! Eftersom det är så himla mycket pusslande kring en bebis så är ju all bebisfri tid planerad på minuten, tiden med bebis också ofta för den delen, så då blir det så snopet när man planerat in två timmar och bara… jaha? Men jag promenerade tillbaka till city igen och så tränade jag istället vilket var skönt och välbehövligt.

Efter träningen blev det en lång bastu innan jag gick och gjorde ultraljud för att se hur magen växt ihop. Kroppen hade läkt oväntat bra men jag använder de yttre magmusklerna för mycket och ska öva upp de inre magmusklerna ordentligt så att jag inte belastar fel. Sedan är min vänstra sida av magen mycket starkare än den högra (jag är ju vänsterhänt) så nu har jag fått övningar så att jag blir stark i båda sidorna! Jag ska fortsätta med min simning och min yoga och sen bör jag kunna köra lite hårdare träning om 2-3 månader igen. Skönt! Hon som jag gick till sa att träning under graviditeten visar sig när barnet är ute och att min kropp var ett bevis på det. Så glad att jag tränade under graviditeten, det kändes ibland lite ”onödigt” men nu ger det ju resultat så tack gravida jag. Jag har fortfarande en lång bit kvar men det känns så bra att kroppen är på rätt väg!

Efter ultraljudet åt jag en tidig middag på Montanari med Margaux och Petra, jag har inte träffat Margaux ordentligt och pratat på ett halvår så det var efterlängtat. Det har hänt så mycket i våra liv dessa månader och var fint att ta ikapp allt.

Jag åt en risotto med salsiccia, mums!

När vi var klara promenerade jag hem och möttes av en glad bebis, mmm glada bebisar är livet. Nu blir det en serie i soffan, vi slopade The Outlander, det blir Kalifat istället. Puss!

  1. Hej fina du,
    Kanske en fråga till frågor med Forni. 🙂
    Tips på var man kan gå för att äta en festlig födelsedagsmiddag två par? Bor inte i Stockholm så har inte bäst koll, men du brukar vara så duktig på att tipsa om restauranger. 🙂
    Tack på förhand!
    Kram

  2. Hej Michaela,

    Jag har en fråga, kanske till frågor med Forni. Du reser ju en del till helt fantastiska platser runt om i världen och det ser ut som om ni prioriterar lyx då. Det är absolut noll fel på det och jag tycker det ser sååå härligt ut men det jag undrar är om du aldrig saknar att resa för att uppleva lokala kulturen? Eller åka utanför de lyxiga områdena och fina restaurangerna? Jag personligen älskar att hamna på ett lokalt litet hak och sitta på plaststolar och bli serverad något jag aldrig ätit förut. Men hur resonerar du? Är semester avkoppling och lyx för dig? Bara intressant hur olika alla människor väljer att uppleva världen.
    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi