Vingårdar, tårtprovning och Cape Grace

God morgon från Asara Wineyard. Här är klockan runt 09 och vi äter frukost med vinrankorna som utsikt. Färsk frukt, pannkakor, croissanter, skummiga cappuccinos och färskt bröd.

Vi struntar i att åka iväg på vinprovning på dagen, som det var tänkt, och bestämmer oss för att hänga på hotellet hela dagen istället.

Vi bokar massage i omgångar, helt otrolig jäkla massage faktiskt. Visste typ inte att det gick att njuta så mycket av massage som jag gör efter att jag blivit mamma haha!

När kvällen kommer piffar vi oss rejält, det är nämligen sista kvällen med hela gänget samlat!

Jag har på mig en ny skjortklänning från H&M (köpte den på H&M Karlaplan). Älskar den!

Vi åker till Jordan som är en vingård vi hört mycket gott om. Med all rätt, så vackert ställe med helt otrolig atmosfär. Blev kär på studs.

Något annat jag blev kär i är mina tjejkompisar, HEJ DÅ ÄLSKAR ER!

Är inte detta ställe helt otroligt? Snodde bilden från Linn <3

Vi åt en helt otrolig 3-rätters meny med vinpaket, pratade om resan och livet och framtiden, fram tills midnatt då vi åkte hem igen.

Fun fact: När vi skulle hem från middagen delar jag, Dante, Linn och Mattias taxi. När vi åkt i 20 minuter säger Linn “Hörni, var inte hotellet bara fem minuter bort?” varpå jag tittar upp och bara “Hmm, är inte det där Kapstaden där framme?”. Det visar sig att Mattias råkat klicka på Azoka, som är en festrestaurang i stan där vi käkade en av kvällarna, och inte Asara, som är vingården i Stellenbosch som vi bodde på. Var alltså på väg till Kapstaden haha. Blev en liten omväg men Dante sov sött så ingen skada skedd 🙂

Dagen efter var det söndag och sista stunden med allihopa. Petra och Markus skulle nämligen hem till Sverige igen, Linn och Mattias skulle på safari medan jag, Damon, Daniel och Dante skulle checka in på hotell i Kapstaden.

Vi åt frukost tillsammans innan vi kramades hej då och hoppade in i bilen till Kapstaden. Dante fyllde 6 månader denna dag, hurra! Han var klädd i Ralph Lauren som Hamilton gett honom dagen till ära <3

Vi checkade in på Cape Grace vid Waterfront som är ett superfint hotell nere i hamnen.

Jag tappade hakan när vi checkade in. Vi hade anmält att vi hade en bebis med oss och de hade fixat SÅ fint för Dante. Tagit fram badkarsgrejer, badleksaker, blöjhink, mikrovågsugn och barnporslin, en liten nallebjörn som present och massa andra små, genomtänkta grejer. Vi hade läst att hotellet skulle vara barnvänligt och wow, snacka om det! Att kunna bo på ett hotell med hög standard men som fortfarande ser och uppskattar barn är ju drömmen så det här var fem jäkla plus.

Vi gick och shoppade under dagen för det regnade och på eftermiddagen hade vi tårtprovning hehe. När kvällen kom åt vi sushi och sen drack vi drinkar på hotellet. Mycket härlig dag trots regnet!

  1. fråga till frågor med forni ( snälla snälla ta upp detta )
    Jag har snackat me en kille i två månader, vi har gått på två dejter. Förra veckan fick jag höra av en vän att hennes vän ( som inte känner mig) skulle gå på en dejt med denna snubben dagen efter att han och jag varit på vår andra dejt. Det är helt ok att vi dejtar flera människor, men bara det att efter att de vart på dejt har inte han hört av sig alls även om han sa att han gärna ville ses igen. Jag vet inte hur jag ska tolka detta? ska jag köra på mitt race och låtsas att jag inte vet om denna tjej eller aka jag bara ge upp? Gör mig lite ledsen för jag va verkligen intresserad och skulle typ inte vilja gå på dejt med någon annan men han känner tydligen annorlunda vilken jag inte fick uppfattningen om när vi sågs. kan man bara ändra känslor sådär? Hade du bara point blank frågat hnm? Vi alla bor i en liten stad och kmr definitivt stöta på varandra då vi pluggar samma sak, vill inge heller göra det stelt för mig själv eller behöva undvika hnm för jag så tydligt blev dissad.

  2. Hej! Härliga bilder! Fråga, vi har likadan babybjörn, hur gör ni för att hålla den där plösen fram nere? Vår åker bara upp…. tack för fin blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi