Jordnära toner och en tråkig modemånad

Det här inlägget innehåller annonslänkar

Februari måste väl vara årets tråkigaste modemånad? Man har tröttnat på vintergarderoben som fan, våren känns fortfarande långt borta och butikerna säljer slut på vinterlagret och har ganska börjat ta in något vårplagg som bara hänger där och suktar en, haha.

Jag gillar ju verkligen kläder och tycker det är så roligt att hitta min stil och de perfekta plaggen för just mig. Så även om februari är trist som… ja, februari, slutar inte mina behov av att klä mig tjusigt. Jag satsar på att använda de vinterplagg som jag älskar men som jag snart måste stoppa undan, och så lägger jag helt bort de vinterkläder som redan känns uttjatade. Beige, vinrött och svart blir favoritfärgerna!

Kappa / Tröja / Bälte / Örhängen / Stövlar

 Tröja / Skor / Kjol / Örhängen / Halsduk

Tröja / Skor / Byxor / Halsband / Väska

Kavaj / Skor / Byxor / Väska / Örhängen

  1. En fråga till frågor med Forni!

    Hej Michaela! Kände du mycket oro när Dante var nyfödd? Tänker smittor och sådant exempelvis? Känner att jag håller på att gå under av oro. Livrädd att min bebis ska bli sjuk och sitter och lyssnar på hans andning konstant…blir ju inte hållbart för mig själv i längden. Hur tänkte/gjorde du?

    Mvh nybliven och harig mamma

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi