Måltidsplanerare för bebis

Igår när jag hade frågestund på min instastory visade jag en måltidsplanerare som jag följer för mat till Dante. Jag fick den av BVC när jag sa att jag tyckte det var lite svårt att veta när man ska börja med vad. Superbra guide att utgå ifrån även om alla barn är olika och det viktigaste är att hitta rätt för just ens egen bebis!

Det var i alla fall många som undrade om jag inte kunde posta en helbild på den som man kan spara ner, så här kommer den:

  1. Tusen tack för tipset om måltidsplaneraren! Jag googlade och hittade den på Nestlebarnmat.se. Där fanns en massa bra info i 7-sidig guide. Lycka till med matningen! Vi ska också börja med smakportioner till vår lilla här hemma, spännande! Kram

  2. Vill man slippa att bebisen får magont så skulle jag inte följa det här introduktionsschemat 🙁 Bebisens tarmar och matsmältningssystem är långt ifrån tillräckligt mogna/utvecklande för att kunna ta hand om något så svårsmält som kött vid 6-7 månader. Kött är det absolut mest svårsmälta maten som finns.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi