Söndag, babyshower och borttappade väskor

Hej älskade ni!

Ni som följer mig på Instagram vet att jag för närvarande är telefonlös… jag blev nämligen av med min handväska på mellanlandningen i fredags! Det var lite kaos när vi skulle mellanlanda och blev väldigt stressigt, mitt i allt så sprang jag in på en toalett för att byta blöja och när jag satt på planet en halvtimme senare och skulle sätta mobilen på flygplansläge insåg jag att väskan var borta. Fick panik och blev så ledsen, Damon sprang ut ur planet för att titta om jag glömt den innan vi boardade men där var den inte så när vi kom upp i luften var det jag som grät både en och två tårar. Det var min Chloé-väska som jag fick i 30-års present av mina svärföräldrar med både mobil och plånbok i.

Det sjukaste av allt var dock att när vi landade i Stockholm så ringde Linn till min telefon och den var fortfarande på! Det ingav ändå lite hopp om att den inte hade blivit stulen och efter ett tag testade hon att ringa igen, då svarade en man i security att han precis hittat väskan! Och en timme senare fick jag ett mejl från deras lost and found-avdelning om att väskan var i tryggt förvar hos dem.

Ibland har man universum på ens sida, så är det bara. Man ger och man får av universum, och jag antar att jag måste ha gjort något fint för att förtjäna den här karman just denna gång.

Gick i vilket fall och köpte en ny telefon igår eftersom jag ändå behöver en ny, men den får jag såklart inte igång, haha jag orkar inte. Förstår inte hur man kan vara så oteknisk som jag är? Jaja, imorgon är det jag som kilar till kontoret och ber Lollo hjälpa mig så hoppas vi på det bästa.

Nu ska jag gosa med mina pojkar som precis kom hem, jag har varit på Joannas babyshower och sen körde jag ett yogapass. Bra söndag, helt klart. Känner mig på en så bra plats i livet just nu.

Puss!

Gulligt babyshower-gäng!

  1. Jäklar vilken tur! Åh förstår verkligen paniken! 😭 Tänk att universum velat dig så väl två gånger – först när du glömde din kamera i Paris och nu när du glömde din handväska. Karma ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi