WEEKLY PLANS

Hej snäckor!

Det känns helt sjukt att tänka på att det är måndag och fullt upp efter all ledighet där hemma, med jobb och slask och mörker, medan jag ligger vid poolen bredvid en sovande bebis och väntar in min lunch-burgare. Måste måste måste njuta maximalt innan det är dags för oss att åka hem till vardagen igen. Jag känner mig inte alls redo att åka hem så ska verkligen maxa sista dagarna här!

Anyway, vi har en härlig men också jobbig vecka framför oss. Igår checkade vi in på resans sista hotell och ska hänga här fram tills torsdag kväll. Äta god mat, hänga vid poolen, kanske göra någon utflykt och bara mysa. Jag, Damon, Dante och Daniel bor tillsammans medan Linn och Mattias bor på ett hotell i närheten. Petra och Markus åkte tyvärr hem igår!

På fredag landar vi i Sverige igen och då är det fullt upp med att packa upp och installera oss hemma.

Nu kom burgaren, gotta go, puss!

 

  1. Hej fina!
    Hoppas att ni har en underbar semester. Jag ska snart åka på semester och tänkte höra med dig om du har några boktips? Älskar chicklit och har t.ex. läst alla Denise Rudbergs böcker.
    Tack på förhand!
    Kram 🥰

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi