So far, so good

God morgon snäckor!

Idag byter vi destination och strax ska vi åka mot helikoptern som tar oss till vindistrikten där vi hänger resten av veckan. Mina killar åker bil dit bort – Dantis är lite för liten för helikopteroskulden haha.

Det är många som är nyfikna på hur resan går och jag måste säga att allt har hittills varit långt över förväntan. Jag har faktiskt inte en enda grej att klaga på. Visst är det MYCKET slitigare att resa med bebis än innan, det går inte ens att jämföra, men det är så otroligt mysigt också. Vi är på en resa som inte direkt är barn-anpassad men vi såg vår chans till att få göra den här typen av resa nu när Dante är liten och det har visat sig passa alla helt perfekt. Dante älskar kollektiv-livet och efter en vecka i hus med massa andra människor tror jag att han kommer bli lätt förvirrad när han kommer hem och det bara är vi igen, hehe.

Alla gosar och tar hand om honom hela dagarna, det var något jag inte hade räknat med men herregud så mycket kärlek han får av våra vänner. Nu när jag själv har barn förstår jag vikten av när andra tycker om ens bebis och engagerar sig för det finns INGENTING som gör mig gladare, lyckligare eller mer tacksam. Tacksam är verkligen beskrivningen man känner när ens vänner älskar ens barn. Att som förälder få några minuter här och där till att bara vara, och höra ens bebis skratta någonstans lite längre bort, det är ren och skär lyx.

Överlag måste jag säga att jag har blivit en mycket mer tacksam och uppmärksam människa sen jag blev mamma. Jag har alltid noterat detaljer men nu är det något helt nytt. Jag ser min omgivning på ett helt nytt sätt och känner också en djupare kärlek till mina vänner, det trodde jag inte var möjligt.

Heja vänskap, bebisar och familj ♥

 1. Det låter underbart! Jag blir så glad för din skull! Tror verkligen det var enklare på sätt och vis förr,x eller i vissa länder, för man bor mer kollektivt tex med flera generationer o familj o släkt tillsammans. Då kan man hjälpas åt med barnen på ett helt annat sätt. I Sverige är vi ju så individualistiska och isolerade på ett sätt. Men kul att höra att resan går så bra, njut!

  1. Exakt så! Tror vi skulle må bra av att ta hjälp och vara tillsammans i större grupper mer 🙏🏼❤️

 2. Hej Michaela,

  Vilken underbar resa ni ser ut att ha! Jag älskar verkligen din blogg och inspireras så mycket av dig, du är lätt Sveriges bästa influenser 🙂

  Jag ska överraska min man med weekend till Paris nu i vår (vår första utan barn sedan vår dotter kom i somras)… ingen av oss två har varit där tidigare. Har förstått att du är ett Paris-fan och jag har läst alla dina gamla inlägg med tips på barer, restauranger, hotell etc. Men det finns ju sååå många tips och jag tänkte därför fråga om dina absolut bästa Paris-tips…vad får man verkligen inte missa? vore så tacksam!

  Stort tack på förhand,

  Massor av kramar!

 3. Till frågestunds-inläggen: Jag har följt dig i flera år nu och älskar din blogg, sätt att skriva och syn på livet. Jag har med särskilt intresse följt din resa med Dante då jag själv nu har precis fått en liten som idag är två veckor gammal. Än så länge är hon nog en ganska normal bebis, sover en del men har även skrikiga timmar där inget hjälper. Jag är ledsen över att säga att jag tycker att detta är så himla tufft och jag undrar flera gånger per dag då jag bryter ihop i storgråt hur jag ska klara detta och vad jag gett mig in på.. kan du berätta lite mer om hur du hittat mental styrka i denna s.k. bebisbubbla?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi