Australien

Hej finisar,

Det har förmodligen inte undgått någon att det brinner i Australien. Skogsbränderna räknas som vår tids värsta bränder, och har fruktansvärda effekter på både människor och djur. Jag fick tidigare idag upp en nyhetsflash som fick mig att rysa – hundratusentals djur har dött och det bokstavligen flödar bilder på brännskadade kängurur och koalor, så hemskt! Jag vill dock i allt detta hemska berätta något fint och bra, Grounded Factory som jag ju är delägare i, donerar just nu hela intäkterna av vår bästsäljare Marble Black till CFS FOUNDATION. CFS jobbar för att fler frivilliga brandmän ska kunna ta sig ut och bekämpa bränderna – allt för att de ska kunna släckas så fort som möjligt.

Eftersom miljö och hållbarhet är en hjärtefråga hos Grounded Factory så känns det så viktigt att hjälpa till med detta. Så om du är sugen på en yogamatta så är det nu du ska köpa den och göra en insats. Vinsten går alltså oavkortat till CFS om du köper en Marble Black via hemsidan. Så hjälp oss att hjälpa! Jag och Iman är evigt tacksamma om vi tillsammans kan bidra för att förbättra denna hjärtskärande situationen.

 

 

  1. Så så så så BRA!! Gillar verkligen när influencers använder sin röst för att uppmärksamma ett problem. Toppen att pengarna går oavkortat, heja!

  2. Hej! Jättebra att du tar upp detta. Australien brinner för att vi levt över våra tillgångar. Undrar därför hur du ser på din egna påverkan på klimatet? Du flyger ganska ofta, uppmuntrar till shopping. Är det något du funderar över? Vore fint om du kunde dela med dig av dina tankar. Du är ju influecer och påverkar därmed många runt om dig.

    Med vänlig hälsning, Ellen

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi