WEEKLY PLANS – Sydafrika edition

HEJ ÄLSKLINGAR!

Jag är i Sydafrika! I made it, haha. Det trodde jag inte kvällen innan avresa när jag stod i ett hav av packning, en packningslista längre än en basketspelare och en vild bebis. Men nu är vi här, vi klarade det och vinsten var att anlända till världens härligaste plats. Jag tänkte skriva ihop ett inlägg om hur det gick med flygningen men nätet i huset är värre än värst så uppdateringarna får ta den tiden det tar.

Anyway, vi har en riktigt härlig vecka framför oss. Vi bor i huset här i Camps bay fram tills torsdag och då väntar en helikoptertur till vindistrikten där vi ska bo i några dagar för vinprovningar och häng. På söndag byter vi plats igen och avslutar med några dagar på hotell i Kapstaden. En riktig drömvecka med andra ord.

Ha en fin måndag så hörs vi senare med flyg-recension. Bilder och de långa inläggen från våra dagar här kanske kommer när jag är hemma igen, vi får se! Puss!

Nej men var tvungen att sno den här bilden på Dante och hans gudmor. HUR HÄRLIGA KAN TVÅ PERSONER VARA!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi