December: Julbord, febriga nätter och barnfria luncher

Här kommer mitt december i en bildkavalkad! När december kom dök även solen upp, vilket var på tiden.

Det här var Dantes min när vi såg solen för första gången på flera veckor haha!

Jag gick på ett event för att fira Michaelas kollektion för The Case Factory – som är SÅ fin!

Minimannen fick en ny kofta av Sam & Emma – snälla nån hur gullig.

Vi åt middag på Riche innan det var dags för Avicii Tribute Concert som var en av de bästa konsertupplevelserna jag har haft!

Bodde på Diplomat en natt som ni vet och passade på att fota samarbeten morgonen efter när solen var framme. Jag har för övrigt levt i mitt kashmirset nu i december, världens bästa set! Byxorna hittar ni här och tröjan här.

Fick hem mina nya glasögon! På Instagram hade jag en omröstning om vilka glasögon jag skulle beställa hem från Mister Spex och dessa mörkgröna från Celine vann. Glad för det för de är så satans fina!

Efter vår natt på Diplomat, som var första gången vi sov borta från Dante, kom jag hem och bara låg nära nära så mycket som jag fick. Kände mig så tacksam och lycklig den dagen, känslor som är lättare att känna när man är utvilad än när man går på knäna som förälder…

Såg Bachelor-finalen och smsade sen med alla mina tjejkompisar som också följt det under hösten. Vilket anti-klimax det var ändå??? Diskuterar det mer noggrant här (klick!) i en minipodd om ngn vill lyssna 🙂

Dante är med på våra möten ibland, här var ett mycket spännande där han låg och sov medan vi diskuterade framtid.

Åt julbord på Ulla Winbladh som jag måste säga nog är det mest perfekta stället att gå till om man verkligen vill ha julkänsla. Lägg det på minnet till nästa års julbord hörrni!

Det var FORNI och Her Hour som körde gemensamt julbord och säsongsavslutning. Jag höll ett litet tal och så skålade vi för varandra och en bra höst.

En natt fick Dante feber och som alla föräldrar vet så tål man inte att se sitt barn må minsta dåligt. Tyckte så synd om honom! Skickar en stor dos kärlek till er föräldrar som kämpar med barn som har tuffa sjukdomar av olika slag. Vilka krigare ni är.

Såhär såg han ut morgonen efter, fortfarande feber :'(

Det slutade med att jag bara la ner honom i vagnen och gick ut till slut, sen var vi ute i tre timmar och gick bort febern. Frisk decemberluft <3

När vi kom hem mådde han äntligen lite bättre!

Jag och D skulle fira en grej för ett par helger sen, så då lagade han lammytterfilé med potatisklyftor, tomatsallad och persiljesmör. Med ett riktigt gott vin till. Så himla härligt.

Det blev dock inte middag förrän 21.30 eftersom denna galning vägrade sova hehe…

Lördagen innan jul fick jag en egendag plötsligt! Bestämde mig för att gå till Sturebadet och simma.

Efter simningen mötte jag upp Petra, Markus och Pucken för en lördagslunch på stan!

Jag åt wallenbergare och drack ett halva mitt glas rött, kände mig nämligen berusad på ett halvt glas märkligt nog, måste varit att jag bastade innan. Brukar klara ett glas utan problem 🙂

Jag har ätit nästan en saffransbulle om dagen i december. Om jag ska vara ärlig har jag ätit en bulle nästan varje dag sen jag blev gravid för över ett år sen. Det är ju sååå gott med bullar och man blir liksom glad av dom?

Dante fick en ny jul-outfit från Livly som han hade på sig några gånger i december, herregud så söt han var, en liten julkanin :’)

Åt barnfri lunch med Amanda och ShoanRiche en dag, det kändes nästan som 2015 igen när ingen hade barn och vi drack vin tillsammans var och varannan helg. Även om jag älskar vårt liv nu kan jag sakna den tiden! Att vara 25 år och bara ha kul prick hela tiden. Dricka vin, spontant hitta på grejer, dansa bort nätter. 25 var nog mitt roligaste år!

Samma eftermiddag var vi hembjudna till Bosse och Magnus på juldrink. De hade gjort SÅ fint!

Bosse är en hejare på att baka så hon hade gått loss i köket, allt var sjukt gott och jag bänkade mig vid saffranssnittarna.

Så bra december nu när jag tittar tillbaka på den? Lyllos mig <3

  1. Vilken mysig december du har haft! 🙂
    Jag undrar diamant halsbandet som du fick när du fyllde år, hur många karat är den och är den i vit eller rött guld?
    Ha en fin helg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi