Sydafrika i natt!

Hej älsklingar,

Om några timmar går bilen till Arlanda och sedan väntar första flygningen med Dante! Fy fan vilket hästjobb det har varit att packa och planera inför denna resa. Att flyga för första gången med sin bebis och på det välja en destination man aldrig varit på och inte har någon koll på, i Afrika dessutom, har tagit lite på mina stressnivåer kan jag tala om… MEN nu står väskorna färdigpackade i hallen, Dante sover, jag har duschat och lagt fram kläder för flyget. Jag tror helt enkelt inte att vi blir så mycket mer redo än såhär så nu återstår bara att hålla tummarna!

Anyway, jag har skrivit ihop lite inlägg som kommer upp kommande dagar så att ni har något att läsa medan jag reser, och sedan kommer en ärlig recension när vi har installerat oss på plats.

Puss, sov så gott!

Hej då åkpåsen ses om flera veckor!!!

  1. Hej,
    Jag åkte utomlands själv med 3 månaders bebis och storasyster just över 1,5 år på en billig resa. Min bebis började sova hela nätter natt två (tror på grund av värmen). Bästa som hänt på lång tid. Hoppas det smittar av sig! 🙏

  2. Det kommer gå superbra! Hela du är ju logistik och ordning och reda!
    Heja dej & familjen & ha en fin resa!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi