Julledigheten: Kompisdejter, spa-dagar och drinkkvällar

Det här med att julledigheten är lång var inget som vi märkte av. Tiden är snabb som blixten när man har en bebis tycker jag. Det går inte riktigt att vila under ledighet utan dagarna går i ett! Jag gillar i och för sig när det händer saker, speciellt sen Dante kom för jag kan bli lite rastlös av att bara underhålla honom hemma hela dagarna (han behöver väldigt mycket underhållning hehe).

Anyway. Dagen innan julafton hade jag en lunchdejt med William inbokad. Det var en så fin lunch med djupa samtal och en stor dos kärlek. Tacksam över vår vänskap.

Jag åt vegansk gnocchi på Riche – tips tips! Sjukt god.

Julafton har ni ju redan fått se (klick!), så vi hoppar till juldagen som firades hos Babak och Danni.

De hade styrt superfint och vi tillbringade dagen med att äta gott, dricka bubbel och hänga med bebisarna. Förra året var det 0 barn i D’s släkt och detta år 3 bebisar! Myset!

Jag och Dante har läst i hans nya bok om fåglar 🙂 Blusen jag hade på mig dagen till ära hittar ni här.

Och lekt med hans julklapp!

En kväll skulle vi ut och äta med ett gäng vänner. Mina svärsar kom hem till oss lite tidigare än vad vi behövde så jag smsade Marith på chansning och frågade om hon ville ses på ett glas. Hon svarade “Ses på Zink om en kvart?” och då skickade jag denna bild.

Drog på mig mina stövlar från Jimmy Choo och så stapplade jag ner på stan. Man är ju inte jättevan vid klackisar längre…

Där är hon! Min bästis!

Vi pratade om Sydafrika, relationer och julen innan mitt sällskap kom och vi skiljdes åt.

Hade stövlar från Jimmy Choo som sagt, blus från Andiata och byxor från FWSS.

Sen kom Sam, Emma, Malin och Markus så åt vi en pangmiddag!

Efter middagen anslöt Amanda och Shoan på en drink på Nobis innan vi gick hem. Jag har sagt det förut men det tåls att sägas igen: vad härligt det är att kunna göra saker man gjorde innan bebis och vad mycket energi det ger, både till en själv och relationen.

Dagen efter gick vi ut på Djurgården för att promenera i hundra timmar. Dante hade en overall från Newbie.

Hemmamys ♥

Stockholm är så vackert när det inte är grått. Varför måste grå finnas?

Jag och Petra hade en spa-dag på Sturebadet en dag, så mysigt och välbehövligt.

Vi har härjat hemma. Visst är hans mössa från Mini Rodini fin? Man blir ju kär i den lilla galningen.

Och läst i badkaret. Do not disturb please…

 1. Hej Michaela!

  Jag har en fråga angående din graviditet, mådde du någonsin illa under den första trimestern? Vad gjorde du åt det om så? Tycker att det pratas generellt väldigt lite om det… Tacksam för svar! Kram Ida

 2. Älskar dessa inlägg, så mysiga! Din ring är för övrigt magisk, får man fråga hur många karat den är? 🙂

 3. Hej Michaela.
  Tack för en superfin blogg.
  Älskar att du är så öppen med allt.
  Jag och min sambo har fått två barn med 18 månaders mellanrum. Den äldsta är nu 3 år och den yngre 1,5 år. Samtidigt har min sambo startat ett företag så jag har vart hemma och gjort det mesta i 3 år och 4 månader nu. Det har vart den bästa tiden i mitt liv samtidigt som det såklart vart otroligt jobbigt i perioder.
  Min sambo har jobbat otroligt mycket så det har inte funnits tid för så mycket egentid. Han unnar mig dock allt jag vill göra nu när orken börjar komma tillbaka. Jag ska börja studera samt jobba på mitt jobb lite grann.
  Min sambos hobby är att hålla på med bilar. Jag har absolut inget intresse alls i det och kanske därför svårt att förstå hur mycket han kan längta efter det.
  Som jag förstått det så driver din sambo också egen firma och jobbar mycket. Samt har en hobby inom sport som du inte heller delar.
  Hur gör ni när ni delar upp och ger varandra egentid?
  Vi har tänkt att börja småfixa lite hemma nu när man börjar få tillbaka lite energi, men min sambo säger nu att han nog behöver lite egentid för att få lite mer energi och inspiration. Det kan jag förstå, Men hade nog haft lättare att acceptera om det handlade om att träffa en kompis eller göra något annat…. men egentid handlar väl om att göra det man vill för sig själv såklart, det förstår jag. Är nog rädd att han kommer vilja vara mer i garaget än han säger. Men vet också att han aldrig skulle låta mig göra allt och inte hjälpa till hemma. För mig är det viktigt att ha fint runt mig och hade väl önskat att han ville lägga sin tid på hemmet på en gång….😅 ville höra lite dina tankar i detta☺️

 4. Frågor med Forni! Asså måste bara säga TACK för att du ”rektryterade” Stephanie att blogga hos er. Efter dig blogg(såklart haha) är jag inne på hennes mest av alla, och jag läser endel! Bra val! Hur går tankarna kring vilka som kommer blogga hos er? Är de meningen att va fler än bara du (och ni som jobbar med Forni) eller är tanken att ni tillslut kommer ha många under Forni-portalen? Bra början iallafall:)!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi