Nyårsafton!

Herregud så härlig nyårsafton jag hade i år. Lätt ett av mina bästa genom tiderna. Allt var kravlöst, avslappnat och bara fint liksom.

Min dag började med att jag tog mig ut i det fantastiska vädret för en långpromenad med isbjörnen och Emma.

Sen gick vi hem och lekte.

Glad bebis = glad mamma.

Vid 19-tiden tog vi bilen ut till Lidingö och hem till Carl & Sofia där vi skulle fira in det nya årtiondet. Det finns helt klart fördelar med att ha kompisar som har flyttat till hus, till exempel att det får plats 15 vuxna och 6 barn utan problem!

Lilla familjen. Jag hade på mig en klänning från Adoore! Många som har frågat om vad Dante sitter i, det är en Doona – ett babyskydd som även är en vagn – hjulen är alltså gömda i babyskyddet i bilen och sedan med en knapptryckning vecklas den ut till en vagn. Det är vårt absolut bästa köp till bebis! Vi velade lite innan vi slog till eftersom vi inte känner så många som har en sån här, men nu kan jag lugnt säga att den var värd varenda krona. Vi använder den för att få honom att somna när ingenting annat funkar i lägenheten (så slipper man gå ut i mörkret och kylan när vagn är det enda som funkar), nu inför resa, var vi än ska med bil etc, har inte ens använt vårt vanliga babyskydd så skulle rekommendera alla att köpa en sån här istället för ett vanligt! Här finns den!

Jag och alla snygga tjejer som var på plats!

Jag är ju väldigt energikänslig som ni vet, och fel energier kan förstöra jättemycket för mig medan någon annan knappt märker av energier. Men den här kvällen hade så fin energi i luften.

Jag och älsklings-Steffi! Ni läser hennes blogg va? Det är få människor som har en fallenhet för att skriva men Steffi är en av dem och det var precis därför jag föreslog att hon skulle blogga på FORNI. Hon har så personlig och fint sätt att skriva på så jag rekommenderar er alla att följa!

Värdparet bjöd på hummersoppa till förrätt, renfilé med potatisgratäng och rödvinssås till varmrätt samt champagnesorbet som Linda hade gjort till efterrätt. Allt var helt sjukt gott och jag skrattade mig igenom hela middagen med mina bordsherrar.

Jag smög ut för att göra Carl sällskap när han skulle grilla köttet, men det blev inte långvarigt för strax kom D och bytte av mig istället. D är lite som Fredde i Solsidan, är gärna med vid grillen hehe…

Vid tolvslaget gick vi ut, räknade ner och kramades. Alla barnen sov sig igenom tolvslaget – är inte det helt galet? Måste säga att jag trodde det skulle bli mycket mer kaos med sex barn i åldrarna 0-3 år men det märktes knappt att barnen låg och sov i olika rum. Dante sov i deras biorum som är ljudisolerat (vi hade monitor såklart) vilket verkligen passade honom, för han sov som en stock hela kvällen med ett uppvak för mat. Succé!

Sen blev det dans och häng fram till 02.30 då vi kastade in handduken. Jag packade in mina killar i bilen och körde hem men då hann vi bli pigga så vi låg och kramades till 04 – är det nyårsafton så är det 🙂

Tack alla inblandade för en magisk kväll!

  1. Hej!
    Är det inte jobbigt när Dante hamnar så långt ner när han sitter i sin Doona? Det kanske går att ställa in men såg även på deras reklamfilm att barnet ser ut att hamna så långt ner. Funderar på att själv köp en då den verkar så otroligt smidig.
    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi