November: kollektionsplåtning, noll soltimmar och massa mamas

Här kommer mitt november i ett gäng bilder! För jag fotar ju så mycket men med bebis hinner jag inte riktigt lägga upp allting. Så det får komma nu istället!

November var ju månaden som bjöd på typ tre soltimmar. Fy fasiken vilken deppig månad det var, kanske årets deppigaste. Jag lyckades i alla fall fånga en av soltimmarna på bild!

Jag åt lunch på Riche med mitt team för att fira Linda som började hos oss i början på november. Helt galet, hon har bara jobbat med oss i två månader men det känns som ett år? Bra känsla, att någon känns så naturlig i teamet.

En dag var jag och Dante på kontoret efter vår yoga för lite jobb. Han låg och sov såhär i min famn <3

Jag gick på Årets mama med Margaux!

Och massa andra underbara mamas, så glad över att ha alla dessa grymma kvinnor i min närhet.

Tog slut på denna olja från Burts Bees för magen som jag har använt efter förlossningen. Tips!

Vi fotade min kollektion för Soft Goat!

Den vändbara tröjan finns i lager igen för er som har frågat – klick

Och så har vi tagit in skjortan i alla storlekar igen, alltså XS – XL! Här hittar ni den.

Min ängel sov sista månaden i sitt bedside crib bredvid mig innan han fick flytta in i eget rum. Saknar den här vyn ♥

Jag hade ett superlyckat event med Maria Nila!

Och så brände vi av sista yogapasset med mama & baby-yogan. Jag saknar den redan faktiskt, det var verkligen en underbar kurs som jag rekommenderar till alla nyblivna mammor! Vi gick på Altromondo Yoga som är världens bästa yogastudio.

Och så avslutade vi månaden med att luncha med Jossan, som alltid ger bra, stark och positiv energi.

En mysig månad trots det trista vädret, men måste ändå erkänna att både oktober och december var härligare. Det är sjukt hur påverkad man bli av vädret, varför bor man ens här kan man undra…

  1. Hej, ville bara lämna en liten kommentar om att det var en riktig toppenidé att Stephanie började blogga på Forni. Eftersom jag läser din blogg ofta var det kul att hitta en till favoritblogg på samma plattform. Så ett riktigt bra initiativ tycker jag. Dessutom tycker jag att bloggen är fantastisk, den känns genuin, fartfylld och har lite av allt. Stephanie verkar vara en riktigt härlig person och verkar generös med sina erfarenheter. Kram!

    1. Men gud vad roligt att höra, visst skriver hon underhållande! Visste att hon skulle passa perfekt in här på FORNI. Kul att du gillar den! Puss!

  2. Har älskar Soft Goat så länge! Det var kärlek vid första ögonkastet, och jag undrar om det inte var från din blogg jag fick tips första gången. I julklapp fick jag deras underbara morgonrock – OMG vilken lyx. Och nu har jag precis beställt hem skjortan du designat som en försenad julklapp till mig själv! Hoppas den passar :))

    1. Åh vad roligt! Hoppas du gillar skjortan, hittills är det nästan inga returer på den så tar det som ett betyg på att folk är nöjda! <3

  3. Hur länge har Dante sovit i eget rum? Hur funkar det, har du någon utvärdering? Sover han hela nätter utan uppvak :)? Har en bebis som är ca en månad äldre än Dante, så hade varit väldigt kul med lite uppdateringar kring mat- och sömnrutiner nu runt denna ålder 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi