Första inlägget 2020!

HEJ ÄLSKLKINGAR!

Gott nytt år!

Herregud så redo jag är för 2020. Det liksom klingar rätt i hela kroppen. Känns så bra i hela kroppen att det här året äntligen är här. Och att vi kickar igång året med vår vinterresa om prick en vecka! Så himla lyxigt och tacksamt att vi ska dra till Kapstaden med flera av våra bästa vänner.

Jaja. Jag har massvis med inlägg som jag ska skriva ihop till er innan vi drar. Bland annat en bildbomb från vintern som varit hittills, nyårsafton i bilder, mellandagarna i bilder, frågor med forni, inspirationsinlägg, inredningsinlägg (håller på att beställa nytt hem!) och så tänkte jag knåpa ihop ett inlägg med mina bästa bebissaker från första halvåret. Ni hör – massa kul.

Men nu är det ändå ledigt så jag passar på att njuta lite extra. Hade tänkt blogga loss ikväll men nu kommer Sam och Emma på spontanmiddag och hockey (inte direkt min favvogrej att D ((och hans bror)) är besatta av hockey men gillar ändå att supporta intresse IBLAND så vi kör hockeykväll all in ikväll 🙂

Nu ska jag ta hand om min griniga bebis. PUSS!

Skenet bedrar…

  1. Hej Michaela! Ser fram emot inlägget om vad du tyckte var bra för första halvåret. Ta gärna med det som du också inte använde om du vill – även det kan vara till hjälp för oss förstagångsföräldrar:) Något som jag inte riktigt får grepp om det är vilka kläder en bebis behöver de första månaderna, särskilt på hösten och vintern när det är kallt också. Du skulle inte kunna skriva ett inlägg om det också? Typ, vad har en nyfödd på sig och vad ska man inte köpa till en nyfödd? Det vore verkligen till stor hjälp, skulle gissa att fler än jag tycker det är lite svårt. Kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi