Näst sista dagen på året

God kväll bästa ni,

Hur mår alla såhär i mellandagarna? Vi har fullt upp med en bebis som pendlar mellan svinglad och surast i världen. Ena sekunden sitter han och skrattar för att i nästa sekund få ett psykbryt mitt på gatan, vägra vagnen och så står man där med en bebis i famnen och kommer ingenstans utan att förstå varför… haha. Jag säger då det, att få en bebis är det topp ett sjukaste jag varit med om. Att en så liten person kan känna SÅ mycket på en och samma dag, helt otroligt. Och att man som förälder bara följer med i känslostormarna. När han är glad = livet leker. När han är kaos = man vill lämna bort honom.

Hehe, nåväl. Ska pilla ihop nyårsinläggen till er nu. Tänkte skriva en nyårslista och en nyårskrönika som kommer upp i dagarna. Vi firar hos våra kompisar ute på Lidingö imorgon med massa vänner och massa barn, blir mysigt.

Jävligt söt och jävligt jobbig. Det måste väl vara så att bebisar är så söta som dom är, för att föräldrar ska orka med dem när de är jobbiga? För om man inte hade varit besatt av sitt barn hade man ju skänkt bort det med jämna mellanrum haha!

  1. Fast tänk så här; du har i alla år beskrivit dig själv just så-du känner väldigt mycket både glädje och sorg dvs äpplet faller kanske inte långt från trädet 🙂

  2. Guuu igenkännande faktor gånger 100, har tänkt på blocket många gånger hahaha, sen sitter man och kollar på bilder när barnet sover, inte klokt haha. Gott nytt år ?❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi